Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale gówno
I kto ich zabil?![]()
Zabójstwo Tupaca Shakura. Przełom? Po 27 latach policja dokonała aresztowania
W związku z morderstwem Tupaca Shakura policja w Las Vegas aresztowała mężczyznę - podała agencja AP. Słynny raper został zastrzelony we wrześniu 1996 roku.www.rp.pl
Jakby ktoś nie wiedział to zabójca Biggiego też jest znany od wielu lat, i od wielu lat leży w piachu.
Orlando Anderson z wujkiem Keefe D zabili 2Paca, Biggiego zabił Poochie na zlecenie Suge Knight.I kto ich zabil?
Ziom, ale przecież to jest beznadziejne, asłuchalne gówno
Ty też ze swoimi produkcjami nie zostałeś dj premierem z dnia na dzień. Młody, początkujący raper więc może się jeszcze wyrobiRozumiem, że ci się nie podoba?Ty też ze swoimi produkcjami nie zostałeś dj premierem z dnia na dzień. Młody, początkujący raper więc może się jeszcze wyrobi
ten kawałek też dobry.
Na serio to brzmi beznadziejnie dla mnie. W mój gust nie trafia a i z rapem niewiele ma wspólnego. Ja jednak wolę złotą erę
Co to ten rap?
W niedzielę cała płyta wjechała pod trening.
Jak czefoś mnie popierdoliłem, to Paris takim afrocentrykiem był a ostatecznie został zmielony przez system i został maklerem giełdowym. Pewnie jakoś sobie to wytłumaczył, że allah tak chciał
Ależ to jest dobre
Nowy kawałek, nagrany 20 lat temu