Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ale gówno
I kto ich zabil?![]()
Zabójstwo Tupaca Shakura. Przełom? Po 27 latach policja dokonała aresztowania
W związku z morderstwem Tupaca Shakura policja w Las Vegas aresztowała mężczyznę - podała agencja AP. Słynny raper został zastrzelony we wrześniu 1996 roku.www.rp.pl
Jakby ktoś nie wiedział to zabójca Biggiego też jest znany od wielu lat, i od wielu lat leży w piachu.
Orlando Anderson z wujkiem Keefe D zabili 2Paca, Biggiego zabił Poochie na zlecenie Suge Knight.I kto ich zabil?
Ziom, ale przecież to jest beznadziejne, asłuchalne gówno
Rozumiem, że ci się nie podoba?Ty też ze swoimi produkcjami nie zostałeś dj premierem z dnia na dzień. Młody, początkujący raper więc może się jeszcze wyrobi
ten kawałek też dobry.
Na serio to brzmi beznadziejnie dla mnie. W mój gust nie trafia a i z rapem niewiele ma wspólnego. Ja jednak wolę złotą erę
Co to ten rap?
W niedzielę cała płyta wjechała pod trening.
Jak czefoś mnie popierdoliłem, to Paris takim afrocentrykiem był a ostatecznie został zmielony przez system i został maklerem giełdowym. Pewnie jakoś sobie to wytłumaczył, że allah tak chciał
Ależ to jest dobre
Nowy kawałek, nagrany 20 lat temu