Mes_
Spał pod stołem
Nie znam typa. Podrzuć co tam dobre od niegoNa pierwszy rzut ucha powiedziałbym, że 9th Wonder.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie znam typa. Podrzuć co tam dobre od niegoNa pierwszy rzut ucha powiedziałbym, że 9th Wonder.
Nie znam typa. Podrzuć co tam dobre od niego
9th to głównie producent (choć czasem też coś nawija) i chodziło mi o bit w kawałku, który wrzuciłeś. Brzmi bardzo najntłonderowo, choć to, że to jednak Madlib to mnie wcale nie zdziwiłoŁadne. I Rapsody się nawet przewinęła na końcu:) Sprawdzę jak mówisz, że generalnie podobny vibe do Carnera bo strasznie lubię tego grajka
Ej wiem, że chodziło o bit. Dlatego mówiłem ogólnie o „vibe”:D. Ale może rzeczywiście mało precyzyjnie to ująłem.9th to głównie producent (choć czasem też coś nawija) i chodziło mi o bit w kawałku, który wrzuciłeś. Brzmi bardzo najntłonderowo, choć to, że to jednak Madlib to mnie wcale nie zdziwiło
Taki klasyczek dziś mi się przypomniał:
Nie, ale tez chętnie przygarnę@flyingleb @Masta macie jakiś link do paczki z kawałkami LSO?