Piha słucham, ale tego Piha z jego pierwszych płyt. Fakt, smuty są, ale i mi takie smuty nieraz się przydają. Nowy Pih, coraz to nowsze płyty, to coraz gorzej. Jego zachowania po alko nie komentuje, bo to nie moja sprawa, ale nie zdobywa fanów przez takie rzeczy.
Popek nagrał jeden bekowy numer jakim jest brudna darianna, wszystko po jest tylko gorsze.
Akurat mi się "podoba", czy raczej podchodzi Ballad 4x4.
ja już za dużo tych walk oglądałem, musze odpocząć
dla mnie pueblos przynudza straszliwie, jedrzej czasami jakies dobre pancze walnie
im więcej alko tym gorzej u niego z free
tutaj Mentora rozjebał
Fakt, Jędrzej wygrał, ale Mentor też nie był w jakiejś mega formie. Nadrobiłem trochę filmików z tego SpinDaMajk i wydaje mi sie, że jest nieco gorzej niż filmiki na WBW (wiadomo, sam klimat inny i popularność).
Filipek zjada Que, chociaż słychać, że Filipek nie chciał jakoś niszczyć Que bo pewnie walka miała być pokojowa
O tak, Filipek zjadł. Kumpel mi już jakiś czas temu podesłał. Ale i tak publika rozpierdala (Filipek gada "Zamieńmy się majkami" a oni "Wooooooo") :D
Ogólnie, widzę, ze na tym forum jestem jednym z niewielu, którym Quebo nie podchodzi. Tzn. nie znam sie na rapie, ale słucham co mi sie podoba i Queba w sumie nie ma dużo...
Fajna walka, dosyć bliska.