Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
wszyscy jesteśmy niggeramiCzasami gdy słucham tego czarnego rapu to zaczynam wieżyc w reinkarnacje i ze w poprzednim wcieleniu bylem czarny? to źle czy dobrze?
buch za ciebiehehe dzieki czarnuchu.wszyscy jesteśmy niggeramibuch za ciebie
młodzi tego nie znaja
Mam tak odkąd zacząłem słuchać czarnego rapu, czyli od 7 roku życiaCzasami gdy słucham tego czarnego rapu to zaczynam wieżyc w reinkarnacje i ze w poprzednim wcieleniu bylem czarny? to źle czy dobrze?

Moja "na dziś"
tak ogolnie nie jest zlymój syn lubi słuchac kayneatak ogolnie nie jest zly
ja tam wole jego zone niż jego muzykeMuzyka wychodzi mu lepiej niż kreowanie mody, ale lubię tylko kilka jego utworów ;)

ja tam wole jego zone niż jego muzyke![]()

pod jakim niby względem bija ja na glowe?No dla każdego coś tam miłego, chociaż myślę, że Kyle Jenner bije ją na głowę.
Niestety ma dopiero 18 lat i tak młoda łania dla wielu z Was byłaby pewnie dzieckiem :D skoro ja też nim jestem![]()

pod jakim niby względem bija ja na glowe?![]()
co kto lubi mi się bardziej najstarsza podobaOczywiście to moja opinia, nie trzeba się z nią zgadzać ;) choć Kim ma twarz ładniejszą, to Kyle lepszą figurę bo jest jednak bardziej proporcjonalna :D