Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poprawilem.Cain ty kurwo.
Ben jest slaby^ a koledzy widzieli formę życia Juniora z Rothwellem?
ATT to był strzał w 10.
Proszę tylko nie mówić, że Ben jest słaby - Barnett i Reem nie znaleźli się na liście przez przypadek.
^ a koledzy widzieli formę życia Juniora z Rothwellem?
ATT to był strzał w 10.
Proszę tylko nie mówić, że Ben jest słaby - Barnett i Reem nie znaleźli się na liście przez przypadek.
Dokładnie, 5 rund na pełnej kurwie.^ a koledzy widzieli formę życia Juniora z Rothwellem?
ATT to był strzał w 10.
Gralem Juniorem w forumowej grze. Wygralem z Cainem, ale mnie zwalolwali, dziady.
Dokładnie, 5 rund na pełnej kurwie.
Junior jeszcze nie skończył, śmiem twierdzić, ze jeszcze wróci na tron.
Przy tym kiblu w ciezkiej to nawet mozliwe ze w przyszlym roku juz moze to nastapic.Dokładnie, 5 rund na pełnej kurwie.
Junior jeszcze nie skończył, śmiem twierdzić, ze jeszcze wróci na tron.
To identycznie jak dos Santosa podczas ufc 155 ;/
Ja wiem czy forma życia, ale rzeczywiście wyglądał jak milion dolarów.Barnett się wpierdolił głupio, happens, Overeem to jednak już czapki z głów.^ a koledzy widzieli formę życia Juniora z Rothwellem?
ATT to był strzał w 10.
Podbijam, najlepszy podbródkowy jaki siadł w MMA. Uwielbiam oglądać ten nokaut, no poezja po prostu.Za usadzenie w ten sposób Werduma dożywotni props, lol.