Joe Rogan i Fighter and The Kid

Alex Jones i Eddie Bravo odcinek 9/11.

TOWER4HX.JPG

Polecam odcinek z JRE Leah Remini, już nie taka dobra dupa jak kiedyś ale o scjentologii dobry odcinek. Gary Vaynerchuk też spoko, ogólnie troche o biznesie, trochę o sporcie.

GGG28mB.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bGuuGfzvZRHupvteqJ3fL2Vc_4dTkBVu31IEWn0S8AY.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-giZDFgsuWZYMZHYEaHiZpLxiOzabl4-B-L0Gm4JFwc.jpg

nie lubię spiskowych teorii, nie dalem rady tego odcinka obejrzec ale czytalem w komentarzach ze Eddie strasznie się z nim klocil pod koniec :)

teraz zobaczylem, ze ten odcinek mial prawie 2,5mln wyswietlen wooooow to chyba najlepiej ogladany JRE

mam to samo, nie trawie typa
Ten cymbał powiedział, że walka Ronda vs Nunes była za szybko przerwana z tego powodu, że Ronda jest biała i uprzywilejowana. I dodał, że on się zna na mma :no no:

Zajebisty odcinek, w sumie wszystkie Fight Companion i ostatnio Fight Recap sa bardzo dobre ale w tym dzisiejszo-wczorajszym byly momenty, ze plakalem ze smiechu :lol:. Rogana stand-up jest delikatnie mowiac sredni ale w porywach gosciu jest naprawde bardzo zabawny. Od 52:30 min-57 min--> :lol::lol::lol:

Wkurwia mnie to, ze oni każą mu się często zamknąć a ja chcę go posłuchać bo on jest mega śmieszny. :lol:
no, Bryan jest mega zabawny. Mi tez bardzo podchodzi jego poczucie humoru. Do tego jak na Jankesa to sporo wie o otaczajacym go swiecie.

jak gadają o historii to mam ochotę wejść i dodać coś od siebie, no bo to w koncu amerykaaaanie. Chociaż Callen nawet ogarnięty, nie jest takim ignorantem.

polecam odcinek z Nickiem DiPaolo, też smieszny.

Rogan się zwierzył, ze od 10 lat jest na TRT

Ale się kłócą o marihuanę :joe:

Crowder prawie focha strzelil. Rogan musial mu powiedziec , ze zartuje bo sa kolegami. Troche czasem mu ubliza, w zartach oczywiscie ale jak widac gosciu mial dosyc. Fuck face :lol:

Crowder prawie focha strzelil. Rogan musial mu powiedziec , ze zartuje bo sa kolegami. Troche czasem mu ubliza, w zartach oczywiscie ale jak widac gosciu mial dosyc. Fuck face :lol:
Warto poczytać komentarze do tego odcinka. :) Wszyscy praktycznie po stronie Crowdera.

Back