oczywiscie bez żadnej galli (takie dni są w kalendarzu) MMA to ?! a) to moje życie właśnie się kończy !! b) pizgam w klawierkę i nie myślę c) nie mam dziewczyny i zabijam depresję :D Czekam na dodatkowe wpisy :-) (czyli bez zadnych ciśnien)
i) posty same się nie nabiją j) pomagam rozwijać się współczesnemu mma przeglądając "hyde park", "tanio skóry nie sprzedam" i "kobiety"
@ Comber chyba zamknął temat :-) (nie spodziewałem się takiej lawiny odpowiedzi ) ale dorzucę k) czekam na przestrzep watroby.
j) Jestem zajechany po treningu i leżenie z laptopem(cohones mode: ON) to lepsza opcja niż melanż :-)
W ogóle to powinienem Cię skarcić, ponieważ powinno być sobotnio-niedzielny wieczór bez gal. To już jest szczyt :D
l) jestem chory m) trenuję, więc nie piję :-) n) no, chyba, że jest okazja. Ale dzień przed sobotnią imprezą nie będę pił
Już widzę tę falę hejtów, jeśli temat założyłby szarak albo ktoś pokroju kaczki :). Niedługo skończy się alfabet! p) robię wszystko, żeby odciągnąć się od roboty, a pokój jest już posprzątany.
T) Chcę się dowiedzieć jak kwitnie romans Karoliny i Pawła U) chcę zobaczyć jakie są modne koszule w tym sezonie :-)
Trzeba miec najebane minimum tysiąc komentarzy:-) w) chcę się dowartościować że jestem "najcieższą artylerią" na forum:-)