Roshi
Roshi
To pewnie te ich cygańskie sztuczki...Oszukane![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To pewnie te ich cygańskie sztuczki...Oszukane![]()

Srerniczek. Jak ja na redukcji goudę kranówą dzisiaj popijałem.już pisałem w hajd parku ale jeszcze raz, serniczek baskijski z przepisu @respect
no kurwa jak sami nie umiecie w ciasta to poproście mamę, babcie, partnerkę, żonę, sąsiadkę albo kuzynke. Gejmczendżer jak żaden inny
Wszyscy przy stole chcieli więcej, czas opierdolenia całego sernika do ostatniego okruszka to jakaś minuta i osiem sekund, na oko
![]()

Srerniczek. Jak ja na redukcji goudę kranówą dzisiaj popijałem.![]()

Wkońcu murzyn.Jak zwierzę..![]()

Co Ci te biedne zwierzęta zrobiły, że je z murzynami zrównujeszJak zwierzę..![]()

Gdzie (już pisałem w hajd parku ale jeszcze raz, serniczek baskijski z przepisu @respect
no kurwa jak sami nie umiecie w ciasta to poproście mamę, babcie, partnerkę, żonę, sąsiadkę albo kuzynke. Gejmczendżer jak żaden inny
Wszyscy przy stole chcieli więcej, czas opierdolenia całego sernika do ostatniego okruszka to jakaś minuta i osiem sekund, na oko
![]()
) jest ten przepis?Tak.Gdzie ()
Gdzie () jest ten przepis?
Dzięki. Wysyłam mojej starej
Ale uwaga, autor nie je mięsa i jest gejem

Nawet nie wiem jak mi coś takiego wyskakujeJeblem![]()

a pisze tam z rodzynkami?Oczywiście bez rodzynek.![]()

przeciez wy czarnuchy czytac nie potraficie...jest napisane.
Tzn. nie jest napisane.![]()

A wy, narkomani, pisać.przeciez wy czarnuchy czytac nie potraficie...![]()

nie znam.A wy, narkomani, pisać.

A wiesz że miałem się do tego przyjebać ale stwierdziłem że odpuszczęjest napisane.
Tzn. nie jest napisane.![]()