Jaki sernik?

Jaki sernik najlepszy?

• Tradycyjny polski bez rodzynek

Votes: 21 36.2%
  • Z rodzynami

Votes: 18 31.0%
  • Wiedeński

Votes: 1 1.7%
  • Nowojorski

• Królewski

Votes: 2 3.4%
  • Baskijski

Votes: 7 12.1%
  • Na zimno

Votes: 5 8.6%
  • Nie lubię serników, wolę inne ciasta (jakie?)

• Nie lubię serników, wolę inne ciasta (jakie?)

Votes: 0 0.0%
  • Z brzoskwiniami

Votes: 2 3.4%

• Total voters
    58
Wesołych bydlaki :conorsalute:

9fe74de8ffac6.jpg

już pisałem w hajd parku ale jeszcze raz, serniczek baskijski z przepisu @respect
no kurwa jak sami nie umiecie w ciasta to poproście mamę, babcie, partnerkę, żonę, sąsiadkę albo kuzynke. Gejmczendżer jak żaden inny
:antonio:

Wszyscy przy stole chcieli więcej, czas opierdolenia całego sernika do ostatniego okruszka to jakaś minuta i osiem sekund, na oko
:antonio::roybelly:

już pisałem w hajd parku ale jeszcze raz, serniczek baskijski z przepisu @respect
no kurwa jak sami nie umiecie w ciasta to poproście mamę, babcie, partnerkę, żonę, sąsiadkę albo kuzynke. Gejmczendżer jak żaden inny

Wszyscy przy stole chcieli więcej, czas opierdolenia całego sernika do ostatniego okruszka to jakaś minuta i osiem sekund, na oko
Srerniczek. Jak ja na redukcji goudę kranówą dzisiaj popijałem. :beczka:

Gdzie (:gdzie:) jest ten przepis?

Back