Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sernik o posmaku pieczonego schabu.Przedwczoraj wstawialem schab do piekarnika, to stwierdziłem, że za jednym razem naszykuję sernika. Umerdałem z dwóch kilogramów sera sernik bez jakiegokolwiek spodu czy innej polewy. Wczoraj rano ukroiłem sobie trochę do roboty, trochę poskubalem po robocie i tak zerkam dziś rano a tam tylko ćwierć blachg się do mnie uśmiecha

Jeszcze trzy miarki wanilii z betoniarki do sera dorzuciłemSernik o posmaku pieczonego schabu.
Co grubas to grubas.
![]()
Rodzynkowy przodował rano, czyli faworyt wśród bezrobotnych i zasiłkowcow.
Umysłowi powoli kończą pracę i od razu tradycyjny wychodzi na prowadzenie

Ja dziś urlop

Jak wszyscy bezrobotni i zasiłkowcyJa dziś urlop![]()

Jaki tam mama/teściowa zrobi. Na szczęście są zdrowe psychicznie i nie robią z rodzynami.Jaki sernik?

To ciasto nazywa się:Mój z rosą
View attachment 125290
Sernik z rodzynkami chyba i tak lepszy niż majonez WiniaryJaki tam mama/teściowa zrobi. Na szczęście są zdrowe psychicznie i nie robią z rodzynami.![]()
Jak tam wolę wszystkie ciasta bez rodzynek żeby było jasne
Zapraszam do dyskusji 
tylko z rodzynamiJaki tam mama/teściowa zrobi. Na szczęście są zdrowe psychicznie i nie robią z rodzynami.![]()
Mój z rosą
Okej okejJebać Sernik
Pół Cohones go robi i wszystkim smakuje, jak będzie chujowy z tego przepisu to musisz zmienić.wiadomo że z rodzynkami, ale ja to wpierdolę każdy, w tym roku stara zrobiła baskijski, zobaczymy do czego się to nadaje. Czy do zjedzenia czy do wyrzucenia. Robiony z przepisu od @respect
![]()

wiadomo że z rodzynkami [...] do wyrzucenia
W jakim temacie znajde ten przepis?Pół Cohones go robi i wszystkim smakuje, jak będzie chujowy z tego przepisu to musisz zmienić.
Żonę, nie przepis.
![]()
W jakim temacie znajde ten przepis?
szach mach @Bambocie

W jakim temacie znajde ten przepis?
szach mach @Bambocie

Resztki kupy na włosach z dupy. Tzw. Sanocki przysmak.Z rodzynami jest tylko jedno skojarzenie.

Oszukane