Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na pewno nie bardziej ciekawe, niż Twoje raporty.W końcu coś ciekawego wrzucasz.
futbol amerykanski jest dla lamusow, tylko rugby
a grales w to albo w to ? bo z tv to wiesz... @Masu by potwierdzial jak by sie odzywal
w rugby gralem w budowlanych olsztyn prawie 10 lat a futbol pare miechow wiec wiem z czym to się je i zdania nie zmienieNie grałem ale ta dyskusja jest od wieków taka sama - rugby bardziej niebezpieczne bo grają bez kasków i ochraniaczy, tylko że z tego co wiem to bardziej kontuzjogenny i niebezpieczny (zwłaszcza dla głowy) jest futbol. Polecam film "Concussion", świetny. Oczywiście nadal to moje przypuszczenia dlatego napisałem RACZEJ. Wiem że @Masu grał w rugby, nie wiem czy grał w FA jeśli nie to jest nieobiektywny.
PS. Przypadkowy art. http://www.wroclaw.pl/kontuzje-w-sporcie-gdzie-jest-ich-najwiecej , nie chce mi się więcej grzebać na ten temat.
w rugby gralem w budowlanych olsztyn prawie 10 lat a futbol pare miechow wiec wiem z czym to się je i zdania nie zmienie![]()
akurat ty sie na tym znasz, wiec luzPodany przyład potwierdza, że Rugby jest dla lamusów ;p
Nawet na Cohones. Pozdro , dziewczynyPizdy zdarzają się wszędzie
To że w Polsce futbol amerykański jest na żałosnym poziomie nie znaczy, że ten sport jest dla miękkich faj.
Nie ogarniam skąd się biorą te kompleksy i wieczna napinka rugbistów na fa. Pizdy zdarzają się wszędzie, będąc na paru meczach 2 ligi nie raz widziałem obrońcę, który udawał, że nie zdążył za napakowanym przeciwnikiem, bo się go bał. Albo wykopy na aut w panice, bo ktoś na niego biegł.
By was z dwa razy skasował czarnuch ze Stanów to byście inaczej śpiewali.
zdrówko ty stara parowko
z tego co pamietam cos z nerkami chyba mialTu akurat jest skrajność...Lomu to legenda, niestety była legenda...
Tak, w czasie kariery dializa kilka razy dziennie. Zgadnij jaką ksywę miałem na stadionie i studiachz tego co pamietam cos z nerkami chyba mial
Tak, w czasie kariery dializa kilka razy dziennie. Zgadnij jaką ksywę miałem na stadionie i studiach
Żyje. Podobno trochę wygnaniea on zyje jeszcze?
3 lata temu widzialem go w rumi albo typ wygladal podobnie do niegoŻyje. Podobno trochę wygnanie
Pewnie on, mało kto jest do niego podobny3 lata temu widzialem go w rumi albo typ wygladal podobnie do niego
znasz go osobiscie?, jakis ziomek twoj?Pewnie on, mało kto jest do niego podobny