Drzewo
UFC Heavyweight
Promocja z 1750Tylko 1143zł ;)
![]()
GmbH GEIR - Koszula/jasnoniebieski - Zalando.pl
GmbH GEIR - Koszula/jasnoniebieski za 1 407,00 zł (04.06.2026) | Darmowa dostawa większości zamówień*www.zalando.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Promocja z 1750Tylko 1143zł ;)
![]()
GmbH GEIR - Koszula/jasnoniebieski za 1 407,00 zł (04.06.2026) | Darmowa dostawa większości zamówień*www.zalando.pl
Jak będę stary i gruby to sobie kupięTylko 1143zł ;)
![]()

Za sztukę?
Puzzle 1000 elementów po 10 zł
![]()
Szukałam i w tych pieniądzach raczej nic lepszego nie ma. Kupiłem zobaczę jak działa.

Dzięki kolego/koleżanko/osobo koleżeńska
![]()
Dzięki za przypomnienie. Zamówione

Z jebaniutkim dyskusję o literaturze prowadzę i skurwiel miewa podobne "przemyślenia" jak ja
Szczegóły w opisie, nie trzeba być belfrem
![]()
Połapali się. Konta poblokowane.
Szczegóły w opisie, nie trzeba być belfrem
![]()
Ci co się załapali to chyba wciąż mają, u mnie nadal działa, ale nie wylogowywałem sięPołapali się. Konta poblokowane.
Nie dane Ci było na dłużej nacieszyć się byciem belfrem, mi też.No i już przestałem być nauczycielem

Bo jak nagle populacja nauczycieli w Polsce skoczyła do miliona to coś im przestało się zgadzaćNie dane Ci było na dłużej nacieszyć się byciem belfrem, mi też.
![]()
Ja już plan lekcji gówniarzom zrobiłem z rysunkami, program na jeden semestrBo jak nagle populacja nauczycieli w Polsce skoczyła do miliona to coś im przestało się zgadzać

Ta bez kabla nie ma też numerycznej :/
To wersja eko, ekolodzy nie muszą liczyćTa bez kabla nie ma też numerycznej :/

Nie nooo... coo?

Oznaczyłem ale nie wiem czy Ty się w straszenie bawisz czy jesteś antyNie nooo... coo?![]()

cena zloto, placilem teraz 30 jurkow a za poprzednia 35
Choineczka stoi pięknie, dzisiaj już pewnie będą pakowały dużą i małą jak się mojej będzie chciało.Oznaczyłem ale nie wiem czy Ty się w straszenie bawisz czy jesteś anty
PS te choinkę różową za kilka złotych odpakowałeś?
Moja młoda była zachwycona tym zakupem
![]()