Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

SURFSHARK VPN 27 MIESIĘCY za darmo lub 85% zwrotu
85% CASHBACK DLA ZWYKŁYCH UŻYTKOWNIKÓW I 100% CASHBACK DLA UŻYTKOWNIKÓW PREMIUM
WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)

1. Klikasz w refferal link i rejestrujesz się

2. Aby uzyskać 100 zwrotu potrzebujesz konto premium - 5 funtów na rok (można anulować kiedy się chce). Dla użytkowników bez premium zwrot wynosi 85%

3. KLIKASZ W LINK.

Surfshark Offers, Discounts & Cashback Deals

NA STRONIE TOPCASHBACK BĘDZIE KOD. TEN KOD WKLEJASZ PRZY PŁATNOŚCI
Z TEGO LINKU KLIKASZ DALEJ I ROBISZ ZAKUPY. PRZEJŚCIE NA STRONĘ SURFSHARK MUSI SIĘ ODBYĆ ZE STRONY TOPCASHBACK
4. Wykupujesz plan na 24 + 3 miesiące. Ja używam planu starter., Jeśli miałeś, lub ciągle masz konto na surfshark to zakładasz nowe. To bardzo ważne, bo zwrot pieniędzy jest tylko dla nowych użytkowników

5. Przy płatności w TAX COUNTRY wpisujecie USA - zero podatku.

POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI

Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.

Jeśli nie załozycie na topcashback konta premium, to po postępowaniu zgodnie z moimi wskazówkami po około 3 miesiącach dostaniecie zwrot 34 funty. Jeśli wykupicie premium za 5 funtów to otrzymacie 100% zwrotu. Różnica wynosi jeden funt, ale jeśli planujecie robić jeszcze jakieś zakupy to polecam brać premium. Wyjdzie wam prawie ta sama kwota a dla premium są większe zwroty więc przy następnym zakupie macie już czysty zysk.

Po całej procedurze w programie wyłączacie opcje auto-renew aby nie pobierało kasy po 27 miesiącach. Bez sensu płacić, bo wówczas szukacie kolejnej oferty i znowu macie VPN za darmo na dwa lata.

Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało piszcie.

Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć, bo tego typu oferty z wysokimi zwrotami szybko spadają i jest to kwestia kilku dni max.

wołam @Roshi bo byłeś zainteresowany kiedyś

1000052844.jpg

Pamiętajcie żeby nie kupować nic od Mlekovity - kurwy dodają Bovaer do mleka, czyli do masła i serów też.

To ten preparat Gatesa, ktory wyłącza płodność...

Ciebie już nie ma.
Jego i tak nie ma, bo siedzi w worze. A co do Bovaera - myślisz że kurwie by się przyznały, skoro im sprzedaż poleciała?

Umowa z firmami które trzymają nad tym pieczę zakłada poufność.

PS. Dokopałem się do jeszcze ciekawszych odkryć, bo taki Mars wymusza tego typu rozwiązania problemu przeludnienia... :
1000052849.jpg
1000052848.jpg

1000052850.jpg

Produkty którym należy się szczególny ban:

Słodycze, batony i cukierki (Mars Wrigley)

A–Z najważniejszych marek słodyczy:

Airwaves – guma do żucia z mentolem (różne smaki)

Amicelli – batoniki kokosowo-czekoladowe

Balisto – baton zbożowy z polewą czekoladową

Bounty – baton kokosowy w czekoladzie

Celebrations – miks miniaturowych batonów (Mars, Snickers, Twix, Milky Way itd.)

Maltesers – kuleczki z mlecznej czekolady i chrupiącego wnętrza

Mars – klasyczny baton z karmelem i nugatem

Milky Way / Milky Way Magic Stars – baton czekoladowy i wariant gwiazdkowy

M&M’s – kolorowe draże czekoladowe (klasyczne, orzechowe, crispy, brownie, itd.)

My M&M’s – personalizowane cukierki M&M’s

Orbit – guma do żucia w różnych smakach

Skittles – owocowe draże w wielu wariantach smakowych

Snickers – baton orzechowo-karmelowy w czekoladzie

Starburst – owocowe cukierki żelkowe

Twix – baton z ciastkiem, karmelem i mleczną czekoladą

Inne produkty i warianty dostępne w Europie:

Napoje mleczne: Snickers milk drink, M&M’s milk drink, Mars milk drink, Twix milk drink

Kremy do smarowania: Bounty Cream, Mars Cream, Snickers Cream, Twix Cream, Milky Way Cream, Maltesers Cream

Czekolady do picia i proszki: Milky Way, Mars, Maltesers, Bounty (saszetki, kapsułki)

---

️ Produkty spożywcze i kuchenne (Mars Food)

Abu Siouf – produkty kuchni bliskowschodniej

Ben’s Original (dawniej Uncle Ben’s) – ryż, gotowe dania ryżowe, sosy

Dolmio – sosy i produkty włoskiej kuchni (makaronowe)

Ebly – gotowane zboża i kasze (głównie Francja i Europa Zachodnia)

MasterFoods – przyprawy, sosy, musztardy i mieszanki smakowe

Royco – zupy instant i przyprawy (popularne w Belgii i Holandii)

Seeds of Change – żywność ekologiczna i wegetariańska

Suzi Wan – produkty kuchni azjatyckiej (sosy, makarony, dania gotowe)

Tasty Bite – gotowe dania kuchni indyjskiej i azjatyckiej

---

Karmy i produkty dla zwierząt domowych (Mars Petcare)

Marki karm i przysmaków:

Acana – karma premium dla psów i kotów

Cesar – mokra karma i przysmaki dla psów

Chappi – karma dla psów

Catisfactions – przysmaki dla kotów

Frolic – karma dla psów

Greenies – przysmaki dentystyczne dla psów

Iams – karma dla psów i kotów (wybrane rynki)

James Wellbeloved – karma hipoalergiczna

Kitekat – karma dla kotów

Nutro – karma naturalna premium

Pedigree – karma i przysmaki dla psów

Royal Canin – karma weterynaryjna i specjalistyczna dla psów i kotów

Sheba – mokra karma dla kotów

Whiskas – karma dla kotów

Produkty sanitarne i dodatkowe:

Catsan – żwirek dla kotów

Natusan – ekologiczne produkty pielęgnacyjne dla zwierząt

Usługi weterynaryjne i zdrowotne (Europa):

AniCura – sieć klinik weterynaryjnych

Linnaeus – sieć lecznic weterynaryjnych w Wielkiej Brytanii

---

Inne linie specjalistyczne i zdrowotne

CocoaVia – suplementy i produkty zdrowotne oparte na ekstraktach z kakao

---

️ Produkty najczęściej dostępne w Polsce

Słodycze i gumy:
Airwaves, Bounty, Celebrations, Maltesers, Mars, Milky Way, M&M’s, Orbit, Skittles, Snickers, Twix

Produkty spożywcze:
Ben’s Original, Dolmio

Karmy i akcesoria dla zwierząt:
Pedigree, Whiskas, Kitekat, Frolic, Cesar, Sheba, Royal Canin

Nieprecyzyjnie.

Imiona zaczynamy wielką literą :boystop:
Oba określenia są tak samo poprawne – żadne z nich nie jest ani ciut-ciut lepsze czy gorsze od drugiego. Poprawnie zatem: zapisujemy wyraz DUŻĄ LITERĄ albo: zapisujemy wyraz WIELKĄ LITERĄ, każdy wyraz nazwy firmy, przedsiębiorstwa czy instytucji zaczyna się DUŻĄ LITERĄ albo: każdy wyraz nazwy firmy, przedsiębiorstwa czy instytucji zaczyna się WIELKĄ LITERĄ. Pewien kłopot poprawnościowy mogą sprawiać jedynie konstrukcje składniowe, w których pojawiają się określenia DUŻA LITERA i MAŁA LITERA. Poprawnie powiemy i napiszemy, że jakiś wyraz piszemy DUŻĄ LITERĄ lub WIELKĄ LITERĄ (czyli użyjemy formy narzędnika) lub że jakiś wyraz piszemy OD DUŻEJ LITERY lub OD WIELKIEJ LITERY (czyli użyjemy przyimka od i formy dopełniacza). Niepoprawna jest natomiast konstrukcja wzorowana na rosyjskiej: „z dużej / z wielkiej litery” (tak jak: c большой буквы [s bolszoj bukwy]).

Źródło: [SO PWN; SJP PWN; NSPP; WSPP; Baza CKS]

:awesome:

Oba określenia są tak samo poprawne – żadne z nich nie jest ani ciut-ciut lepsze czy gorsze od drugiego. Poprawnie zatem: zapisujemy wyraz DUŻĄ LITERĄ albo: zapisujemy wyraz WIELKĄ LITERĄ, każdy wyraz nazwy firmy, przedsiębiorstwa czy instytucji zaczyna się DUŻĄ LITERĄ albo: każdy wyraz nazwy firmy, przedsiębiorstwa czy instytucji zaczyna się WIELKĄ LITERĄ. Pewien kłopot poprawnościowy mogą sprawiać jedynie konstrukcje składniowe, w których pojawiają się określenia DUŻA LITERA i MAŁA LITERA. Poprawnie powiemy i napiszemy, że jakiś wyraz piszemy DUŻĄ LITERĄ lub WIELKĄ LITERĄ (czyli użyjemy formy narzędnika) lub że jakiś wyraz piszemy OD DUŻEJ LITERY lub OD WIELKIEJ LITERY (czyli użyjemy przyimka od i formy dopełniacza). Niepoprawna jest natomiast konstrukcja wzorowana na rosyjskiej: „z dużej / z wielkiej litery” (tak jak: c большой буквы [s bolszoj bukwy]).

:tysoncoffe:

Starannie wyrażenie brzmi: wielka litera, potocznie: duża litera.

A Andrzej chce uchodzić za precyzyjnego i starającego się dbać o nasz język i jego czystość. Czy wyobraża sobie aby Pan Grzegorz Braun powiedział tak niedokładnie i tak niestarannie :wink:?

SURFSHARK VPN 27 MIESIĘCY za darmo lub 85% zwrotu
85% CASHBACK DLA ZWYKŁYCH UŻYTKOWNIKÓW I 100% CASHBACK DLA UŻYTKOWNIKÓW PREMIUM
WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)

1. Klikasz w refferal link i rejestrujesz się

2. Aby uzyskać 100 zwrotu potrzebujesz konto premium - 5 funtów na rok (można anulować kiedy się chce). Dla użytkowników bez premium zwrot wynosi 85%

3. KLIKASZ W LINK.

Surfshark Offers, Discounts & Cashback Deals

NA STRONIE TOPCASHBACK BĘDZIE KOD. TEN KOD WKLEJASZ PRZY PŁATNOŚCI
Z TEGO LINKU KLIKASZ DALEJ I ROBISZ ZAKUPY. PRZEJŚCIE NA STRONĘ SURFSHARK MUSI SIĘ ODBYĆ ZE STRONY TOPCASHBACK
4. Wykupujesz plan na 24 + 3 miesiące. Ja używam planu starter., Jeśli miałeś, lub ciągle masz konto na surfshark to zakładasz nowe. To bardzo ważne, bo zwrot pieniędzy jest tylko dla nowych użytkowników

5. Przy płatności w TAX COUNTRY wpisujecie USA - zero podatku.

POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI

Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.

Jeśli nie załozycie na topcashback konta premium, to po postępowaniu zgodnie z moimi wskazówkami po około 3 miesiącach dostaniecie zwrot 34 funty. Jeśli wykupicie premium za 5 funtów to otrzymacie 100% zwrotu. Różnica wynosi jeden funt, ale jeśli planujecie robić jeszcze jakieś zakupy to polecam brać premium. Wyjdzie wam prawie ta sama kwota a dla premium są większe zwroty więc przy następnym zakupie macie już czysty zysk.

Po całej procedurze w programie wyłączacie opcje auto-renew aby nie pobierało kasy po 27 miesiącach. Bez sensu płacić, bo wówczas szukacie kolejnej oferty i znowu macie VPN za darmo na dwa lata.

Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało piszcie.

Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć, bo tego typu oferty z wysokimi zwrotami szybko spadają i jest to kwestia kilku dni max.

wołam @Roshi bo byłeś zainteresowany kiedyś
Dzieki Brachu na razie basta, ale bede polowal na wiosne na NordVPNa chociaz widze ze ten cypr co mi zalezy to jest mocno sredni, blokuje go geolokacja kasyna :awesome: nie wiem czemu.

Back