VitoC
UFC Featherweight
lepiej "abonament" na chomiku, kundel łyka wszystko bez problemuA może kobita chce abonament na legimi? Wtedy kindle chyba się nie opłaca

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
lepiej "abonament" na chomiku, kundel łyka wszystko bez problemuA może kobita chce abonament na legimi? Wtedy kindle chyba się nie opłaca

lepiej "abonament" na chomiku, kundel łyka wszystko bez problemu
![]()

Na chomiku ostatnio był chyba jakiś holokaust, przynajmniej w literaturze technicznej.lepiej "abonament" na chomiku, kundel łyka wszystko bez problemu
![]()
View attachment 129432
Polecam, właśnie przyszło. Faktycznie kaszmir. Rozmiar jak w opisie. Cena śmieszna.

View attachment 129432
Polecam, właśnie przyszło. Faktycznie kaszmir. Rozmiar jak w opisie. Cena śmieszna.

Pokrowiec na chude szczuryView attachment 129432
Ale kto Ci tak powiedział?Pokrowiec na chude szczury
Taka taniocha podrażni Pawłowi skórę.View attachment 129432
Paweł tylko popatrzył, uśmiechnął się pod nosem i z widocznym politowaniem zaproponował mi podwyżkę - żebym nie musiał kupować ciuchów z Chin. Złoty człowiek.Taka taniocha podrażni Pawłowi skórę.
Przecież NOR MAL NY facet się w to nie wciśnieAle kto Ci tak powiedział?
Przecież NOR MAL NY facet się w to nie wciśnie

View attachment 129432

@Siedem nosił byś?View attachment 129432
KlasaNa co dzień to nie, ale na święta bym założył taki sweterek, czemu nie?

Kaszmir?Mam taką. Oczywiście jestem na nią za chudy.
![]()
Bo w sweterek dla dziewczyn nie wejdę.
może też ma fryzurkę typu queer