Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Tego już nie ma, ale widzę że jakieś marki Kesser* na allegro w podobnej cenie latają. Czym to się może różnić i czy poważnie ktoś z Was korzystał i ten worek nie odskakuje jak pojebany i będzie szło na nim wyprowadzić jakąś kombinację?

GMKtec G3 Mini PC Intel Alder Lake N100 Windows 11 Pro Mini PC 8GB DDR4 256GB PCIe M.2 SSD WiFi 6 BT5.2 Desktop Computer

Nie wiem jak w Polsce, ale w UK po automatycznym dołożeniu kuponu za zakupy powyżej 50 funtów ostateczna cena wyniosła 71 funtów.

Kupiłem jako drugi komputer do drugiego pokoju typowo pod przegladanie internetu i jakies mało wymagające działania. Może postawię tam Plexa.

Jeśli komuś nie przeszkadza, że to kazeina, to można brać. Mnie ona bardzo smakuje z zimnym mlekiem. Biorę 3 kanistry
Tobie by nie sprzedali
już Ci współczuję
3 kanistry to kilka miesięcy cierpienia
sssk2.JPG

Edit:

1754943811445.png

:juanlaugh: :juanlaugh: :juanlaugh:

czyli brać?
No właśnie trudno powiedzieć, bo jak widać wielu osobom nie smakuje. Mnie te akurat bardzo podchodzą, chociaż 3 lata temu była promka na 3 smaki (wanilia, truskawka i czekolada) i wtedy te smaki były ciut lepsze i były chyba najsmaczniejszą odżywką jaką kiedykolwiek jadłem. Normalnie jak shake z maczka. Teraz trochę gorzej jest, ale wciąż trafia w mój gust. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że to kazeina czyli bardziej mączna po umerdaniu i bardziej pudrowata i pyląca podczas mieszania.

okazja w chuj. GMKTEC g3
n100/16gb ram/ 256rom/ windows 11. Europejska wtyczka

U mnie pokazuje cene 63 funty. Przesylka wliczona.
Taniej nie bedzie. Kupilem sztuke żeby pogonic na ebay.

Można mieć więcej tego, a mniej pieniędzy.

postawisz sobie pieca w nawet w kiblu i podepniesz do mini monitorka nad ustępem
:antonio:
a czym się różni tamto pieco od tego pieca?

do czego to się może przydać?
- Np można używac do przegladania neta i do podstawowych rzeczy tak jak robie, bo moj głowny komp jest pradożerny.

- Zakładasz sobie serwer w domu na tym kompie. Nie bierze prawie pradu wiec mozesz trzymac wlaczony. Wrzucasz tam filmy seriale i masz dostep na telefonie albo jak jestes u kogos. Wystarczy zainstalowac apke na komp albo np amazon firestick lub bezposrednio na telewizor

- Mozesz sobie postawic chmure jak google one

- mozesz postawic klienta torrent i moze nakurwiac non stop

edit: główna zaleta to bardzo niski pobór prądu i BEBECHY które wystarczają do podstawowych działań

Last edited:
Czytnik e booków
Panowie mam pytanie jaki kupić. Ja nic a nic się nie znam, dla żony chciałem. To ona u nas w domu robi normę przeczytanych książek na obywatela.
Powiedzcie czy Kindle czy inny i dlaczego. Na 100 % jakiś schab z cohones używa i się zna.
Dzięki

Czytnik e booków
Panowie mam pytanie jaki kupić. Ja nic a nic się nie znam, dla żony chciałem. To ona u nas w domu robi normę przeczytanych książek na obywatela.
Powiedzcie czy Kindle czy inny i dlaczego. Na 100 % jakiś schab z cohones używa i się zna.
Dzięki
kindle, inne mi padały, kindle 4 mam od 3 lat i wciąż hula

A jak to wygląda z ceną książek na te kindle?
Tylko w tym miesiącu wydałem 200 na 5szt.
Wiem że pytam jak troglodyta ale temat jest mi kompletnie obcy. Nigdy nawet w rękach tego nie miałem.
Kindle Paperwhite Signature Edition (32 GB) będzie git?

Last edited:
Wiem że pytam jak troglodyta ale temat jest mi kompletnie obcy. Nigdy nawet w rękach tego nie miałem.
ja mam starego paperwhite 4 i nic innego nie potrzebuję
ten co chcesz kupić to już taki lepsiejszy, więc w ciemno możesz brać, większy wyświetlacz generacja 2024 spoko maszyna, tylko kupuj od razu etui, szkoda zniszczyć

Czytnik e booków
Dzięki
Jak chcesz to za 50 zł na jakiegoś dzieciaka i wysyłam kindla z podświetleniem w bdb stanie (chyba 4) to sobie przetestujecie.

A może kobita chce abonament na legimi? Wtedy kindle chyba się nie opłaca

Back