Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie to samo co cedrowy zaganiacz, ale w tej cenie to żal nie wziąćKupione, jak majtki nie zleca same to oddajesz kasę![]()
Co to „cedrowy zaganiacz”?To nie to samo co cedrowy zaganiacz, ale w tej cenie to żal nie wziąć
Ja z tej promocji powinąłem jeszcze Givenchy Reserve Privee
A nie Kanion ?Czarny adidas.
![]()
Mordo, w robocie już dwie laski pytały się o perfum i wysłałem im linka, ale w ogóle co to za promka była to łeb boli. Teraz na Notino 100 ml za 350 złotychTo nie to samo co cedrowy zaganiacz, ale w tej cenie to żal nie wziąć
Ja z tej promocji powinąłem jeszcze Givenchy Reserve Privee

To ten kryptojacht?![]()
Mini RC Boot 5 km/h Radio Ferngesteuertes Hochgeschwindigkeitsschiff mit LED-Licht Palmboot Sommer Wasserspielzeug Pool Spielzeug Modelle Geschenke - AliExpress 26
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.compl.aliexpress.com

Rozumiem, że świętuje w pierwszy dzień listopada?Mam do sprzedania dwa doładowania steam każde po 110.
Opchnę po 205 za 2.
Uprzedzam pytania. Gość chciał żeby mu kupić i dowieźć i poleciał w kulki i nie wziął.
Typ zamówił taryfę żeby mu kartę doładowania przywiozła z okolicznej żabki i nie odebrał? To przez aplikację czy przez telefon?Chciałbym ale na oczy gościa nie zobaczyłem.
Na taryfie dorabiam i tak poprosił żeby mu przywieźć pod hotel i nawet się nie pojawił.
Przez apke.Typ zamówił taryfę żeby mu kartę doładowania przywiozła z okolicznej żabki i nie odebrał? To przez aplikację czy przez telefon?
Ale za te karty z doładowaniem Ci zapłacił?Przez apke.
Zaznaczyłem że nie zapłacił za kurs i już.
Właśnie nie i zostałem jak chuj z kartami.Ale za te karty z doładowaniem Ci zapłacił?
przebijam![]()
Mini RC Boot 5 km/h Radio Ferngesteuertes Hochgeschwindigkeitsschiff mit LED-Licht Palmboot Sommer Wasserspielzeug Pool Spielzeug Modelle Geschenke - AliExpress 26
aż mnie kusi żeby 2 zamówić i wyścigi w baseniku przydomowym organizowaćprzebijam
![]()
Wasserdichtes und ultraschnelles ferngesteuertes Boot für Kinder, leichter RC-Wasserracer für Pool-Spaßspielzeug, ideales Geburtstagsgeschenk für Kinder - AliExpress 26

aż mnie kusi żeby 2 zamówić i wyścigi w baseniku przydomowym organizować![]()

Przecież to jest niewiele większe jak (zapewne) przyrodzenie @Baasteek![]()
Jeszcze rozumiem żeby litra bociana zamówił, ale doładowanie do gierek?Chciałbym ale na oczy gościa nie zobaczyłem.
Na taryfie dorabiam i tak poprosił żeby mu przywieźć pod hotel i nawet się nie pojawił.