Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tu same Rolexy i Omegi... zapomniałes?![]()
Carl F. Bucherer Men's Watch 00.10323.08.21.21
Carl F. Bucherer, Adamavi Classic, Men's Watch, Stainless Steel Case, Stainless Steel Bracelet, Automatic, 00.10323.08.21.21www.ashford.com
Świetna cena.

Dokładnie, a ten tu wrzuca jakieś tanie majtkowce, na równi z dizlami i innym marketowym dziadostwemTu same Rolexy i Omegi... zapomniałes?![]()

Bez przesady, takie tanie sikory też czasem się przydają. Wziąłem kilka, żeby dzieciaki miały czym się bawić w sklep.Tu same Rolexy i Omegi... zapomniałes?![]()
Bucherer to ta sama półka co Omega.Tu same Rolexy i Omegi... zapomniałes?![]()
. Dla tych co nie znają:czyli wyjdzie gdzieś w zakresie 4,5 -5 tysięcy? Za ile to można opchnąć, bo widzę, że na ebayu chodzą po 770 ojro czyli zysku wcaleBucherer to ta sama półka co Omega.
. Dla tych co nie znają:
Kurwa, w tej cenie też biorę (choć od dawna mam odwyk zegarkowy). Czarna tarcza wychodzi nawet taniej. To ma in-house, a nie jakieś ETY czy Sellity.Carl F. Bucherer - sklep internetowy i sieć salonów - Jubitom
Męskie i damskie zegarki Carl F. Bucherer. Wyłączny dystrybutor marki w Polsce. Kup zegarek w sklepie online lub przymierz w salonie.jubitom.com
Do ceny końcowej trzeba doliczyć 23% VAT, 8% cło. Wysyłka 30$.
Nadal obracamy się w cenie trzech porządnych butelek whisky.
View attachment 117328
Nawet nie znałem wcześniej tego producentaBucherer to ta sama półka co Omega.
. Dla tych co nie znają:
Kurwa, w tej cenie też biorę (choć od dawna mam odwyk zegarkowy). Czarna tarcza wychodzi nawet taniej. To ma in-house, a nie jakieś ETY czy Sellity.Carl F. Bucherer - sklep internetowy i sieć salonów - Jubitom
Męskie i damskie zegarki Carl F. Bucherer. Wyłączny dystrybutor marki w Polsce. Kup zegarek w sklepie online lub przymierz w salonie.jubitom.com
Do ceny końcowej trzeba doliczyć 23% VAT, 8% cło. Wysyłka 30$.
Nadal obracamy się w cenie trzech porządnych butelek whisky.
View attachment 117328

Tu nie chodzi o zysk. Dżentelmeni z Cohones o pieniądzach nie rozmawiają, choć oczywistym jest, że to nawet godzina pracy nie jest. To jest kawał solidnego zegarka z konkretnej już półki za grosze. eBay i te ceny, które podałeś, też są z USA (770) a wysłałem najtańszą opcję w sieci (sprawdzoną, Ashford jest 100% legit)- dodaj cło i VAT. Tak czy siak warto w chuj. W oficjalnej dystrybucji to kosztowało ~15-20k PLN. I nie jest to żadna marka wydmuszka. Porządny dodatek do koszuli czy t-shirta.czyli wyjdzie gdzieś w zakresie 4,5 -5 tysięcy? Za ile to można opchnąć, bo widzę, że na ebayu chodzą po 770 ojro czyli zysku wcale
@szplinTu nie chodzi o zysk. Dżentelmeni z Cohones o pieniądzach nie rozmawiają, choć oczywistym jest, że to nawet godzina pracy nie jest. To jest kawał solidnego zegarka z konkretnej już półki za grosze. eBay i te ceny, które podałeś, też są z USA (770) a wysłałem najtańszą opcję w sieci (sprawdzoną, Ashford jest 100% legit)- dodaj cło i VAT. Tak czy siak warto w chuj. W oficjalnej dystrybucji to kosztowało ~15-20k PLN. I nie jest to żadna marka wydmuszka. Porządny dodatek do koszuli czy t-shirta.
Chuj wie. Do kiedy się wyprzeda prawdopodobnie. A dobre rzeczy schodzą. I to też się wyprzeda. Czy za miesiąc czy pół roku... Prędzej czy później. Tego nie oszacuję bo ciężko powiedzieć. Na duży plus jest to, że Bucherer to nie tag heuer czy inna omega, dlatego jeszcze idzie kupić. Rozpoznawalność jednak niższa, choć półka wyższa. Cena/jakość jest mega, naprawdę warto (śmieszna kasa w odniesieniu, bo za tyle nie kupi nawet tag heuera czy longinesa na mechanizmach ETA 2824, o 2892 nie wspominając, które i tak są bez podjazdu).nie noszę zegarka, ale trochę kusi
Do kiedy jest ta promocja?
chciał człowiek kupić i konto zablokowali na ament, jebane garbate nosyChuj wie. Do kiedy się wyprzeda prawdopodobnie. A dobre rzeczy schodzą. I to też się wyprzeda. Czy za miesiąc czy pół roku... Prędzej czy później. Tego nie oszacuję bo ciężko powiedzieć. Na duży plus jest to, że Bucherer to nie tag heuer czy inna omega, dlatego jeszcze idzie kupić. Rozpoznawalność jednak niższa, choć półka wyższa. Cena/jakość jest mega, naprawdę warto (śmieszna kasa w odniesieniu, bo za tyle nie kupi nawet tag heuera czy longinesa na mechanizmach ETA 2824, o 2892 nie wspominając, które i tak są bez podjazdu).
Subiektywnie - ładny. Rozmiar ideolo dla każdego. Warto klepnąć na YT i obejrzeć jak to się prezentuje jak się nie ma opcji, żeby zobaczyć na żywo.

nie każdemu pasuje fajny cykorchciał człowiek kupić i konto zablokowali na ament, jebane garbate nosy![]()

nadaje się to do czegoś?
Czytać opis jeśli ktoś ma zamiar skorzystać
![]()
nie wiem, nie mój temat, coś w tym na pewno zrobisznadaje się to do czegoś?

Prawdopodobnie do edycji wideo
![]()

A serio no to masz tam renderowanie z wykorzystaniem GPU więc na pewno w tym jest lepsze od darmowej wersji davinci.
w komentarzach piszą, że niby jednak davinci lepszeA serio no to masz tam renderowanie z wykorzystaniem GPU więc na pewno w tym jest lepsze od darmowej wersji davinci.
Musiałby się ktoś oblatany w temacie wypowiedzieć. Na pepperze to często bzdury pierdolą. Ja w davinci tylko jakieś podstawowe rzeczy robię typu przycinanie i sklejanie + stabilizacja. Przy dłuższych filmikach wkurwia mnie tam brak renderu po GPU bo przy samym CPU idzie mega wolno a nie będę kupował dla tego ficzeru wersji pro bo nic innego z niej nie wykorzystam. Podejrzewam, że gdyby jeszcze dodawać jakieś korekty kolorów i efekty "specjalne" to nie dało by się komfortowo korzystać.w komentarzach piszą, że niby jednak davinci lepsze
wez no gruby jakas promke na proch zarzuc, a nie czajniki wrzucasz.![]()
![]()
CRIVIT Kettlebell 20 kg w doskonałej cenie na LIDL.PL
CRIVIT Kettlebell 20 kg w sklepie internetowym LIDL. Dostawa do paczkomatu ✅ 30 dni na zwrot ✅ Bezpieczne płatnościwww.lidl.pl

A Ty byś ino prochy wciągał. Nie ma żadnej fajnej promkiwez no gruby jakas promke na proch zarzuc, a nie czajniki wrzucasz.![]()