respect
UFC Heavyweight
Kurła nie kuś. Mam praktycznie nową mlotowiertarkę od nich, ale nie wiem na chuj wziąłem na kablu. Kusi żeby wziąć na aku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurła nie kuś. Mam praktycznie nową mlotowiertarkę od nich, ale nie wiem na chuj wziąłem na kablu. Kusi żeby wziąć na aku.
Dej coś z bosza

Do poważniejszego kucia używam takiej na kablu, ale tak zazwyczaj to już tylko aku. Szybko się człowiek przyzwyczaja do wygodyKurła nie kuś. Mam praktycznie nową mlotowiertarkę od nich, ale nie wiem na chuj wziąłem na kablu. Kusi żeby wziąć na aku.
przyznaj sie..Gdyby u kogoś pojawiły się jakieś wątpliwości po wypiciu kilku harnasi, tu macie zniżkę.

Okrutnik

No właśnie ja grubych robót młotem nie robię i się niepotrzebnie zasugerowałem. Głównie wiercę pod listwy i jebania z tym kablem strasznie. Może opierdolę ją jeszcze za sensowny pieniądz. Na gwarancji jeszcze jest nawet.Do poważniejszego kucia używam takiej na kablu, ale tak zazwyczaj to już tylko aku. Szybko się człowiek przyzwyczaja do wygody
Jak tylko listwy to chyba ta z linka co wrzucałem jest zbyt ciężka. Widzialem na jakiejś budowie elektryka z takim malutkim, poręcznym dewaltem i 90% swojej roboty tym robił, bo po co miał latac z ciężkim sprzętem jak on tylko 7 wiertłem pod makarony wiercił.No właśnie ja grubych robót młotem nie robię i się niepotrzebnie zasugerowałem. Głównie wiercę pod listwy i jebania z tym kablem strasznie. Może opierdolę ją jeszcze za sensowny pieniądz. Na gwarancji jeszcze jest nawet.
przyznaj sie..![]()
Nie, nie ma takiej opcji, nic mi nie udowodnisz..
A poza tym, ty jesteś czarny.

Gdyby u kogoś pojawiły się jakieś wątpliwości po wypiciu kilku harnasi, tu macie zniżkę.
Nie, nie ma takiej opcji, nic mi nie udowodnisz..
A poza tym, ty jesteś czarny.
Przypadek? Nie sondze…
Raczej sugerowałem ci kierunek Sanok z tymi ampułkami z Alab![]()

Tak między nami też mamOkrutnik
Edit: ale zgadza się, pralkę też mam Boscha
![]()

Okrutnik
Edit: ale zgadza się, pralkę też mam Boscha
![]()
Tak między nami też mamwiatraki siemensapralkę i suszarkę Boscha![]()
Dej coś z bosza
![]()
to bierz tę pralkę i nie pierdolTakie to mam
![]()

Już tam bateryjki odbierałem, fajna sprawa.@Autovidol jak kupujesz jakieś narzędzia z Boscha to pamiętaj o Pro360. Możesz przedłużyć gwarancję, a za punkty można dostać np. ładowarkę, l-boxa czy baterie.
Jak to Ci się wydaje dużo to spójrz na ceny Milwaukee, Hilti albo festoola. Taki kapex 120 z osprzętem to coś koło 10k się kręci, a kilka lat temu można było za połowę wyrwać. Ze stacjonarnymi maszynami to już w ogóle jest kosmos. Kupujesz np tokarkę za 10-20k a tam czasami takie luzy, że można się popłakać.bo o ile podstawowe sprzęty są w ok cenach to cokolwiek więcej kosztuje jakieś szalone pieniądze.
Nie no trochę inna półka, festool to dla mnie jest sprzęt dla narzędziowych onanistów.Jak to Ci się wydaje dużo to spójrz na ceny Milwaukee, Hilti albo festoola. Taki kapex 120 z osprzętem to coś koło 10k się kręci, a kilka lat temu można było za połowę wyrwać. Ze stacjonarnymi maszynami to już w ogóle jest kosmos. Kupujesz np tokarkę za 10-20k a tam czasami takie luzy, że można się popłakać.

Z festoolla mam tylko dużego rotexa. Ale ten sprzęt naprawdę robi różnicę.festool to dla mnie jest sprzęt dla narzędziowych onanistów.
Tylko to często nie są narzędzia dla polskich majsterkowiczów. To już jest półka, która musi bardzo dobrze na siebie zarabiać. Już nawet milwaukee mnie wkurza, bo staje się drogie jak cholera.Z festoolla mam tylko dużego rotexa. Ale ten sprzęt naprawdę robi różnicę.
Kumpel z roboty 15 lat siedział w stanach. Trzy czy cztery lata temu wrócił z rodziną do kraju i przywiózł sobie w chuj sprzętu milwaukee, bo tam tylko tym pracował. Tu jak zobaczył ceny to się za głowę złapał.Tylko to często nie są narzędzia dla polskich majsterkowiczów. To już jest półka, która musi bardzo dobrze na siebie zarabiać. Już nawet milwaukee mnie wkurza, bo staje się drogie jak cholera.
HODL