Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Nie znam tej firmy, ale jeśli faktycznie są S3 ze skóry licowej to nie ma co się zastanawiać, bo poniżej 200 złotych normalnie się skórzanych nie dostanie. W opisie jest, że to druga kategoria, więc może z jakimiś defektami i stąd taka cena?
tak, mają jakieś defekty nie wpływające na wartość użytkową

tak, mają jakieś defekty nie wpływające na wartość użytkową
A chuj, wziąłem jedną parę. Nigdy nie kupuję super drogich, bo i tak średnio dwie pary w roku zużywam i szkoda kasy na jakieś wypasy za 500 złotych, które się albo rozlecą po pół roku, albo są tak przepocone, że strach na nogę założyć. O ile będą w miarę wygodne, to na moje potrzeby wystarczą

A chuj, wziąłem jedną parę. Nigdy nie kupuję super drogich, bo i tak średnio dwie pary w roku zużywam i szkoda kasy na jakieś wypasy za 500 złotych, które się albo rozlecą po pół roku, albo są tak przepocone, że strach na nogę założyć. O ile będą w miarę wygodne, to na moje potrzeby wystarczą
też wziąłem akurat będę wykańczał poddasze w domu, więc się przydadzą

Grzyba w środku :suchykarol:
jeszcze są, możesz sobie kupić
:beczka:

nie hejtuj somsiedzie
polska-nosacz.gif

Grzyba w środku :suchykarol:
Dwa lewe.
Przyszły,
bardzo fajne buciki, wad nie stwierdziłem.

images

somsiadom łoczy zbielejo

A co to za eleganckie i drogie buciki?
:redford:
jak będą jakieś elektronarzędzia i zwykłe proszę mnie oznaczyć
@ninja pa to tej, niech się somsiady zesrają

zaraz zaczną poszczekiwać
Zdenerwowany%20nosacz%20na%20drzewie.gif

a tak naprawdę
Zasmucony%20i%20leniwy%20Janusz.gif

Last edited:
Bezpieczeństwo bezpieczeństwem ale zasadnicze pytanie czy rozpierdalają stopy jak każde robocze. Widok podeszwy nie nastraja optymizmem.

IMG_20241025_124953.jpg

A żeby tym defektem okazał się brak podeszwy w obydwu butach. :jimcarrey:

Back