pyrazgr
Bellator Featherweight
Najzwyklejszy, do odkurzania auta nic więcej nie trzeba.dam 200... 400 poszły na słuchawki od grubego![]()
https://www.mediaexpert.pl/dom-i-og.../odkurzacz-karcher-wd-3-v-17-4-20-1-628-101-0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najzwyklejszy, do odkurzania auta nic więcej nie trzeba.dam 200... 400 poszły na słuchawki od grubego![]()
300... jest progresNajzwyklejszy, do odkurzania auta nic więcej nie trzeba.
https://www.mediaexpert.pl/dom-i-og.../odkurzacz-karcher-wd-3-v-17-4-20-1-628-101-0
Nie masz takiego na zbyciu w piwnicy? To byś koledze pogonił za 200300... jest progres

Andżej! Byłem po twojej stronie w beefie z krecikiem!Nie masz takiego na zbyciu w piwnicy? To byś koledze pogonił za 200![]()

A na zakład z Krecikiem to szkoda pieniędzyAndżej! Byłem po twojej stronie w beefie z krecikiem!![]()

On wyzwał 4 osoby, także jeżeli nie wymiękasz to walimy go! Plus Andżej i balastekA na zakład z Krecikiem to szkoda pieniędzy![]()
Ktoś był przed Balastkiem.On wyzwał 4 osoby, także jeżeli nie wymiękasz to walimy go! Plus Andżej i balastek
He?
Kto się odważył?Ktoś był przed Balastkiem.

Czy mając Xbox one będzie można pykac z kimś kto ma Xbox one S?Chłopy, chcecie XboX one 500 gb + pad za 400?
Nie mam czasu grać, oddam w dobre ręce
Stan bardzo spoko, wygląda i lata jak trzeba
Wydaje mi się, że tak, ale głowy nie dam. Musiałbyś pogooglac. To ta sama generacja w sumie, więc pewnie można:)Czy mając Xbox one będzie można pykac z kimś kto ma Xbox one S?
Widzę,że powinno dać radę.Wydaje mi się, że tak, ale głowy nie dam. Musiałbyś pogooglac. To ta sama generacja w sumie, więc pewnie można:)
Słuchawy już do konsoli masz?Widzę,że powinno dać radę.
Wszystko tam hula cacy?
za 400 plus przesyłka? Na horom curke! (Stara mnie zajebie za konsole :()

W piątek będąSłuchawy już do konsoli masz?![]()
Śmiga super, ograłem w ostatnich dniach dwukrotnie resident Evil 2, poza tym wiedzmin 3, FIFA 22, elegancko chodzi wszystko. Czasami oglądałem kilka sezonów seriali lub mecze na viaplay. Super śmiga. Za tę kasę top. 400 + koszta przesyłki i dla mnie ok. :)Widzę,że powinno dać radę.
Wszystko tam hula cacy?
To powiedz ze konsole dodawali gratis tylko wysłali 2 paczkamiW piątek będą

Zarzuć maila to się dogadamyŚmiga super, ograłem w ostatnich dniach dwukrotnie resident Evil 2, poza tym wiedzmin 3, FIFA 22, elegancko chodzi wszystko. Czasami oglądałem kilka sezonów seriali lub mecze na viaplay. Super śmiga. Za tę kasę top. 400 + koszta przesyłki i dla mnie ok. :)
A skąd jesteś? Ja trójmiasto
[email protected]Zarzuć maila to się dogadamy
Poszło
Po świętach się z tym ujawnię, będzie lżej Hie HieTo powiedz ze konsole dodawali gratis tylko wysłali 2 paczkami
![]()
A na odkurzacz za 300zl nie miałWidzę,że powinno dać radę.
Wszystko tam hula cacy?

Wybacz kolego, ja widocznie mam inne zadania w domuA na odkurzacz za 300zl nie miał![]()

Ale to ty dzwoniszWybacz kolego, ja widocznie mam inne zadania w domu

Zalutowane
Nie potrzebuję, ale jak mówicie, że okazja, to też ze dwa wezmę.
Dzięki![]()
Zalutowane
Nie potrzebuję, ale jak mówicie, że okazja, to też ze dwa wezmę.
W sensie dupa bo na karcie debet?