ninja
Vale Tudo Championship
Czy ustęp wytrzyma?Aż sam się zastanawiam, ale mam:
4 kg wpc i 2 kg wpi od nich
4 kg wpc od nutrenda
4 kg wpc hi teca
4 kg kazeiny z amazona .
Dorzucić jeszcze 6 kg?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy ustęp wytrzyma?Aż sam się zastanawiam, ale mam:
4 kg wpc i 2 kg wpi od nich
4 kg wpc od nutrenda
4 kg wpc hi teca
4 kg kazeiny z amazona .
Dorzucić jeszcze 6 kg?![]()
Najwyżej ustąpiCzy ustęp wytrzyma?
I masz wpierdol.Dobra, spróbowałem tego białka. Smak waniliowy dupy nie urywa, ale ryja też nie wykrzywia. Zupełnie przeciętny. Rozpuszczalność w mleku dobra, acz nie robi się jednolita masa tylko czuć delikatną "kaszę" pływająca gdzieniegdzie. Nie zważyłem ile ma miarka, ale jest dość mała. Dałem 2 miarki (na oko jakieś 30g) na 200 ml mleka i rzadkie wyszło. Pierwsze wrażenie: przeciętne białko.
Jednak ta angielska kazeina z amazona jest w chuj kozacka.
Od kogo?I masz wpierdol.
Od truflojadaOd kogo?

Przecież on nie nabył, bo po tym nie ma halunówOd truflojada![]()

Bananowy bo ciasteczkowy mam kfd. A czasami warto zmienić smak.
Ciastko wziąłem, ale spróbuję dopiero jak będę się pakował na wyjazd, bo przesypuje do wiadra i kg+ biorę ze sobą w tym worku.
Dzisiaj ma dopiero przyjść. Także jeżeli złapie mnie kurier, to dzisiaj spróbuje
Nie, tylko woda z czajnika, przegotowana raz, sypać max 1/4 miarki bo może żyłka pękać o pękającym odbycie i kiblu to nawet nie wspominamCzy to nadaje się do parzenia w ekspresie delonghi?

Ta jest z tauryną. To będzie dla niego za mocne.
znajdz mi jakis izolat dobry o smaku naturalnym.Ta jest z tauryną. To będzie dla niego za mocne.
Izolat dla amatora to przepłacanie kasy.znajdz mi jakis izolat dobry o smaku naturalnym.
sam jestes amatorem oszuscie...Izolat dla amatora to przepłacanie kasy.
Brałeś jedno i drugie? Odczuwałeś jakąś wyraźną różnicę? Dla przeciętnego człowieka to bez znaczenia czy walnie wpc, wpi czy kostkę twarogu, bo w końcowym rozrachunku różnice będą niewielkie. No chyba że jesteś nieprzeciętnysam jestes amatorem oszuscie...
. Na bombie to już pewnie nieco szybsza synteza białek może mieć znaczenie. Jednak większość z nas nie wchodzi nigdy na bombę i na pyrach mamusi potrafi się przeobrazić z chłopca w mężczyznę bez zwracania uwagi czy białko przetrawi w godzinę czy dwie.
Nie wiem.Panowie, kupi tutaj normalny klucz i na laptopie zainstaluje?
od którego sprzedawcy kupować? kojarzy ktoś coś?
najlepiej kazeinę z amazona
Panowie, kupi tutaj normalny klucz i na laptopie zainstaluje?
Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.Dla przeciętnego człowieka to bez znaczenia czy walnie wpc, wpi czy kostkę twarogu

brałem już na dwa kompy i mam wyjebane, działa jeden z allegro drugi z tej strony zarówno na windę jak i officaPanowie, kupi tutaj normalny klucz i na laptopie zainstaluje?
Pewnie, że przeciętny, wczoraj opierdoliłem do gali wiadro frytek z frytkownicy powietrznej, a na dobitkę pickę rodzinną 50cm przez galę pluus połówka JW z colą zero.Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.
Teraz zjadłem 250g twarogu ze skyrem, jestem przeciętny?
A to wszystko przed obiadem
Ale będzie sranie wieczorem![]()
Szczury w kanałach pewnie pozdychałyPewnie, że przeciętny, wczoraj opierdoliłem do gali wiadro frytek z frytkownicy powietrznej, a na dobitkę pickę rodzinną 50cm przez galę pluus połówka JW z colą zero.
To co dziś zostawiłem w kanale mogłoby niejednego twardziela przerazić

Ojej, nie wziąłeś izolatu!Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.
Teraz zjadłem 250g twarogu ze skyrem, jestem przeciętny?
A to wszystko przed obiadem
Ale będzie sranie wieczorem![]()

Czyli wszystko na nicOjej, nie wziąłeś izolatu!
Umrzesz i będziesz chudym szczurem!

Tak, przerzuć się na jazdę figurową na łyżwachCzyli wszystko na nic![]()