szplin
Vale Tudo Open
Przecież tu jest tylko firma zarejestrowana.
I jeszcze napisał to gość, który nie cyka się bić w cielsko undera

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież tu jest tylko firma zarejestrowana.

ponoć psylocybinę dobrze toleruje to może być taki posmakI żeby nie było chemiczne?
Swiruje grubasie, nie spinaj się tak bo guma w majtach ci pójdzie i na teretytke będziesz musiał je ścisnąćPrzecież tu jest tylko firma zarejestrowana.
I jeszcze napisał to gość, który nie cyka się bić w cielsko undera![]()

Jebaniutki jak wie, że to o sterydiany chodziSwiruje grubasie, nie spinaj się tak bo guma w majtach ci pójdzie i na teretytke będziesz musiał je ścisnąć
Edit. Brzydzę się sterydami![]()

jaki kurwa trollEdit. Brzydzę się sterydami![]()

Domyśliłem się że nie chodzi tu o under armoraJebaniutki jak wie, że to o sterydiany chodzi![]()

#TeamNatural!!!jaki kurwa troll![]()

A na te grzyby w lesie to wilki albo jakieś jeżozwierze nie sikają?najlepiej full natural
View attachment 58532

Lepszy pałer wtedyA na te grzyby w lesie to wilki albo jakieś jeżozwierze nie sikają?![]()

Nie brałem teraz. Wziąłem miesiąc temu jak mieli promocję walentynkową, to wysłali po tygodniu i w ramach przeprosin dali kod rabatowywysłali wam białeczko?
Naganiacz....Nie brałem teraz. Wziąłem miesiąc temu jak mieli promocję walentynkową, to wysłali po tygodniu i w ramach przeprosin dali kod rabatowy

Jakoś rano dostałem maila, że przekazane do spakowania.wysłali wam białeczko?
Ale na chuj mi jego kod rabatowy? Ten mój jest ważny 2 miesiące, więc on też pewnie taki dostanie, a białka mam pewnie ponad 10 kg, więc już w tym roku kupował nie będęna kody rabatowe oszuscie![]()
zrobiłeś sobie prezent na walentynki?Nie brałem teraz. Wziąłem miesiąc temu jak mieli promocję walentynkową, to wysłali po tygodniu i w ramach przeprosin dali kod rabatowy
jak to się mówi.. kto ma zawsze szczęście?Jakoś rano dostałem maila, że przekazane do spakowania.

Nikt mnie tak nie kocha jak jazrobiłeś sobie prezent na walentynki?
jak to się mówi.. kto ma zawsze szczęście?![]()
Wystarczy być w lidze wielkich chłopów trenera Pawła.zrobiłeś sobie prezent na walentynki?
jak to się mówi.. kto ma zawsze szczęście?![]()

Aż sam się zastanawiam, ale mam:Dobra, zamówiłem. Ale jak będę mieć sranie po tym, to oddajesz siano. A jak nie to @ketraab cie przetransportuje na Ukrainę grubasie, będziesz robić za barykadę która rzuca ketlami![]()

Jaki bogol!!Aż sam się zastanawiam, ale mam:
4 kg wpc i 2 kg wpi od nich
4 kg wpc od nutrenda
4 kg wpc hi teca
4 kg kazeiny z amazona .
Dorzucić jeszcze 6 kg?![]()

Żadna się nie oprze. Bo niech by tylko spróbowała się opierać o tak drogocenny towar to bym o łeb skróciłJaki bogol!!
Jak dupa jakaś przychodzi to pewnie wystawiasz na szafkę żeby widziała?![]()
Żadna się nie oprze. Bo niech by tylko spróbowała się opierać o tak drogocenny towar to bym o łeb skrócił
No kurwa tym razem przegiales chuju...
![]()

Jak idzie procesja to w oknie wystawiaJaki bogol!!
Jak dupa jakaś przychodzi to pewnie wystawiasz na szafkę żeby widziała?![]()
Sojowym białkiem ich częstuję