GroszMC
Bellator Heavyweight
Akcja zorganizowana. Ktoś kuka czy akurat ciec siedzi na monitorku ;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akcja zorganizowana. Ktoś kuka czy akurat ciec siedzi na monitorku ;)
a ja mam wyjebane. Mogli zrobic promocje na karte biedy a nie na paragon i mieliby spokoj, jak dali dupy to trzeba korzystac.Akcja zorganizowana. Ktoś kuka czy akurat ciec siedzi na monitorku ;)
Bambot przez 10 minut nie wstawił

I namówił

Zresz już je? Kibel wytrzymuje?Strona główna
www.greatone.pl
Na kazinke coś widać, jakąś promke?Strona główna
www.greatone.pl
Nie. Polecam tę co wrzucałem z miesiąc czy dwa temu z promki na amazonie. Jak znów będzie to dorzucam. Wiadomo, że sypkość kazeinowa wkurwia, bo trzeba uważać przy merdaniu gdyż to prawie jak talk. Gdybyś kichnął przy tej czynności to wszystko ujebane jak stół tvn. Jednak rozpuszczalność jest zajebista jak na kazeinę i smak czekoladowy mi tak podchodzi, że mam apetyt zapijać to z mlekiem jako napój.Na kazinke coś widać, jakąś promke?
Nie. Ta angielska kazeina z amazona wchodzi.Zresz już je? Kibel wytrzymuje?
No właśnie tamtą kupiłem i jest zajebista.Nie. Polecam tę co wrzucałem z miesiąc czy dwa temu z promki na amazonie. Jak znów będzie to dorzucam. Wiadomo, że sypkość kazeinowa wkurwia, bo trzeba uważać przy merdaniu gdyż to prawie jak talk. Gdybyś kichnął przy tej czynności to wszystko ujebane jak stół tvn. Jednak rozpuszczalność jest zajebista jak na kazeinę i smak czekoladowy mi tak podchodzi, że mam apetyt zapijać to z mlekiem jako napój.
Mam czekoladę i truskawkę. Nie udało mi się dostać wanilii. Który smak masz?No właśnie tamtą kupiłem i jest zajebista.
Zalutowane cookiesStrona główna
www.greatone.pl

Truskawka.Mam czekoladę i truskawkę. Nie udało mi się dostać wanilii. Który smak masz?
On by grzybowe wolałTa co @Roshi pisał, że największe chemiczne gówno![]()

Muszą zacząć produkowaćOn by grzybowe wolał![]()

Muszą zacząć produkowaćOn by grzybowe wolał![]()

I żeby nie było chemiczne?Muszą zacząć produkować![]()