Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ostrowia wpc pakowana po 10 kg
50% taniej... i nagle się da, nagle się opłaca za tyle sprzedać, ale nas w chuja robią

50% taniej... i nagle się da, nagle się opłaca za tyle sprzedać, ale nas w chuja robią![]()

Ale po tym dupa pękała.Ostrowia wpc pakowana po 10 kg
Kiedys to było

A jak ciężko się rozpuszczałoAle po tym dupa pękała.
![]()
Stara ostrovia to było jak picie wody z gruzem. Gimby nie znajo.A jak ciężko się rozpuszczało

Szczerze jakbym miał tm6 to bym brał w ciemno, przecież to kurwa genialny sprzęt, a produkcja kosmetyków w swoim domu to marzenie każdego szanującego swoją kobietę mężczyznyDestylator do Thermomix TM6 - Pepper.pl
www.pepper.pl

platforma weszla do polski, po co klamiesz?
Bo za drogo. On jest z Łodzi, znaczy się żydplatforma weszla do polski, po co klamiesz?
Przeciez pisałem ci że wchodzi 14.02platforma weszla do polski, po co klamiesz?

Bo za drogo. On jest z Łodzi, znaczy się żyd
cos mnie tu wkrecasz... żydziePrzeciez pisałem ci że wchodzi 14.02
Kiedy skłamałem?

Dzięki mordo za wrzutę z pepperka, powinięte już, bo 12 złotych za miesiąc to jak za darmo. Kilka pozycji spoko, w końcu nie będę musiał się jebać z VPN i torrentami![]()
SkyShowtime - cena, aplikacje, promocja. Wszystko, co trzeba wiedzieć o nowej platformie streamingowej
14 lutego 2023 roku o godzinie 9:30 wystartowała w Polsce nowa platforma streamingowa. Oto SkyShowtime.naekranie.pl
Mankamentem na pewno brak 4k i maksymalna jakość 1080pWkręcić to cię mogę w ziemie do twoich truflicos mnie tu wkrecasz... żydzie![]()

Wkręcić to cię mogę w ziemie do twoich trufli![]()
I namówił![]()
SkyShowtime - cena, aplikacje, promocja. Wszystko, co trzeba wiedzieć o nowej platformie streamingowej
14 lutego 2023 roku o godzinie 9:30 wystartowała w Polsce nowa platforma streamingowa. Oto SkyShowtime.naekranie.pl

I jak się rozliczacie z tych 12.50?I namówił
Z ziomkiem na pół wziąłem![]()
W komesach?A żebyś wiedziałI jak się rozliczacie z tych 12.50?W komesach?

6.25 to chyba pół Komesa... Tak sobie wspólnie z dziubków spijacie, świntuchyA żebyś wiedział![]()

Z kochankiem na pół wziąłem

Przepros kurwiuI namówił
Z ziomkiem na pół wziąłem![]()

Tak, wszystkim się dzielimy6.25 to chyba pół Komesa... Tak sobie wspólnie z dziubków spijacie, świntuchy![]()