Miskatonic
Vale Tudo Championship
A to pierwsze?Bierz. Na tydzień Ci starczy.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to pierwsze?Bierz. Na tydzień Ci starczy.
![]()
Tak.A to pierwsze?
Przy aktualnych cenach te 100 za 2 kg to coś mi tutaj śmierdzi.Tak.
Ponoć na całym świecie spadl popyt i surowiec taniejePrzy aktualnych cenach te 100 za 2 kg to coś mi tutaj śmierdzi.
Ceny supli to tak wyjebały, że aż serce boli.Ponoć na całym świecie spadl popyt i surowiec tanieje

@szplin @Roshi @MiskatonicCeny supli to tak wyjebały, że aż serce boli.
![]()
Ja pierdolę. Dwie stówy za białko

To żryj parówkiJa pierdolę. Dwie stówy za białko![]()

To żryj parówki![]()

Ja nie piję. Głupoty do piwnicy to fakt, sporo kasy poszło, dobrze że już pełnaZałożę się że więcej kasy na alkohol wydajesz miesięcznie i na inne głupoty które leżą w piwnicy![]()

'Nie no.. tyle to nie. '

5 kg kazeiny w dwóch smakach nabyłem. Mam jeszcze z 2 kg jakiegoś wpc z nutrenda i jakiś duży worek hi-teca.

Tak jak siwy pisał to za stówę to kto w worku, na twoim miejscu bym dorzucił te pare „groszy” i zakupił KFD. Ja w domu mam jeszcze 1kg ale domówiłem teraz od razu te 3kg. Do tego wysyłka free.5 kg kazeiny w dwóch smakach nabyłem. Mam jeszcze z 2 kg jakiegoś wpc z nutrenda i jakiś duży worek hi-teca.
Musiałbym dorzucić trochę bezsmakowej i będę mial zapas na cały rok. Zastanawiam się czy brac to 100 za 2 kg czy lepiej to kfd.
A za rok pewnie ocipieję jak zobaczę co putinflacja zrobiła![]()
'Nie no.. tyle to nie. '![]()
Czyli wybraliście być chudzianemJa nie piję. Głupoty do piwnicy to fakt, sporo kasy poszło, dobrze że już pełna![]()

Przekonałeś mnie. Kupuję!Czyli wybraliście być chudzianem![]()

Kurwa, mówiłem zamawiaj to kręciłeś nosem to teraz maszPrzekonałeś mnie. Kupuję!
View attachment 55806
czyli jednak bycie chudzianem
Norny jednak nie utkały mi losu wielkiego chłopa![]()

Nitki prowadzące do apteki wciąż nie zostały przeciętePrzekonałeś mnie. Kupuję!
View attachment 55806
czyli jednak bycie chudzianem
Norny jednak nie utkały mi losu wielkiego chłopa![]()

ostatnio wyjebalem na kompost dwa kilo izolatu po terminie, dlatego...Czyli wybraliście być chudzianem![]()

Jaki smak brać, kurła?Kurwa, mówiłem zamawiaj to kręciłeś nosem to teraz masz![]()
Marnotrawstwoostatnio wyjebalem na kompost dwa kilo izolatu po terminie, dlatego...![]()

Schowalo sie jebane w gratachMarnotrawstwo
Poproś Majeczke, może na walentynki ci kupi![]()

Z tych co są brałbym wanilię do merdania z twarogiem albo jogurtem greckim i owocami.Jaki smak brać, kurła?

Kurwa nie mam dzisiaj jak, a do wieczora pewnie zniknie.
To napisz babie żeby zamówiłaKurwa nie mam dzisiaj jak, a do wieczora pewnie zniknie.
Zawsze wiatr w oczy!

Ona akurat nie może, bo jakiś znajomy ją dzis odwiedziłTo napisz babie żeby zamówiła
Niech na coś się przyda![]()

To dlatego tak marudził rano bo zajęty byłOna akurat nie może, bo jakiś znajomy ją dzis odwiedził![]()