Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Roshi @pyrazgr @Siwy25_1 @Miskatonic i inne koksy
Białko kazeina smak truskawkowy 1kg @ Amazon - Pepper.pl
www.pepper.pl
A później na kompost wypierdole!?Nie pytaj tylkk lutuj

Dlaczego? Bjołko jak bjołko. W komentach piszą, że znośne. Co najwyżej może być bardziej papkowate niż wpc, jak to kazeina. Za te pieniądze się nie wybrzydzaA później na kompost wypierdole!?![]()
Moze.. ale na pewno nie truskawke chemicznaDlaczego? Bjołko jak bjołko. W komentach piszą, że znośne. Co najwyżej może być bardziej papkowate niż wpc, jak to kazeina. Za te pieniądze się nie wybrzydza

Akurat teraz mam napoczęte 4f truskawkowe i dobrze wchodzi na kolację wymerdana z twarogiem i owocamiMoze.. ale na pewno nie truskawke chemiczna![]()
na slodko to sniadanie moze byc, kolacja musi byc na slonoAkurat teraz mam napoczęte 4f truskawkowe i dobrze wchodzi na kolację wymerdana z twarogiem i owocami

Dzięki ale kreatyny mam już dwa pudełka, nie wiem czy mnie to nie rozniesie...
To może zacznij ją jeśćDzięki ale kreatyny mam już dwa pudełka, nie wiem czy mnie to nie rozniesie...
Myślę, że skończę ten faken antybiotyk najpierw, nie będę mieszał. Jeszcze 2 tabsy.To może zacznij ją jeść
Dzięki ale kreatyny mam już dwa pudełka, nie wiem czy mnie to nie rozniesie...

Lepiej niech na @Bambo poluje, będą chłopaki stali na poboczu grzecznie to im sruuuuu w te zjebane ryje porcję odżywki czekoladowejToaleta turystyczna (na budowę, na działkę) - Pepper.pl
www.pepper.pl
@Siwy25_1 pakujesz reklamówę z biedry do środka i wypierdalasz zrzutę przez okno na lewy pas![]()

Na KFD też jest promkaCena kozak

Już po okazji ale kreatynę mam. Białko, najlepiej izolat potrzebny

Już po okazji ale kreatynę mam. Białko, najlepiej izolat potrzebny![]()

O, @Siwy25_1 ! To drugie lutować?
Po co?zapytaj kobity![]()
jego kobityPo co?