marcinos
Bellator Middleweight
2 lapki te z dzisiaj, i po jednym z 8 gb ramu ale tam chyba 5500 byl dla rodzicow i siostrzenicy. Chyba, ze ten 5500 z 8 ramu jest lepszy niz ten, to podmienie mamie jak cos :Dto jakie te laptopy w końcu zalutowałeś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2 lapki te z dzisiaj, i po jednym z 8 gb ramu ale tam chyba 5500 byl dla rodzicow i siostrzenicy. Chyba, ze ten 5500 z 8 ramu jest lepszy niz ten, to podmienie mamie jak cos :Dto jakie te laptopy w końcu zalutowałeś?
daj linki do tych co zalutowałeś, bo ja nie pamiętam. To Ci powiem, który najlepszy.2 lapki te z dzisiaj, i po jednym z 8 gb ramu ale tam chyba 5500 byl dla rodzicow i siostrzenicy. Chyba, ze ten 5500 z 8 ramu jest lepszy niz ten, to podmienie mamie jak cos :D
daj linki do tych co zalutowałeś, bo ja nie pamiętam. To Ci powiem, który najlepszy.
plus te dwa z dzisiaj. Mialem czekac na czarny piatek, ale watpie zeby bylo taniej, calkiem ok specyfikacja, wzialem dla siebie i zony. Nie widze opcji zeby to mialo isc w dol cenowo.![]()
HP 15s-eq1112nw 15,6" AMD Ryzen 7 4700U - 8GB RAM - 512GB Dysk
Laptop HP 15s-eq1112nw 15,6" AMD Ryzen 7 4700U - 8GB RAM - 512GB Dysk w RTV EURO AGD. Ekran: 15,6 cala, 1920 x 1080 pikseli, Procesor: AMD Ryzen™ 7 4700U 2,0 - 4,1 GHz, Pamięć: 8 GB DDR4 2666 MHz RAM, Dysk: 512 GB SSD... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
![]()
Laptop HP 15s-eq1125nw 15,6" R5 4500U 8GB RAM 512GB Dysk Srebrny
Laptop HP 15s-eq1125nw 15,6" R5 4500U 8GB RAM 512GB Dysk Srebrny w RTV EURO AGD. Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
tylko 1 Ci wysłałem dzisiaj. To?plus te dwa z dzisiaj. Mialem czekac na czarny piatek, ale watpie zeby bylo taniej, calkiem ok specyfikacja, wzialem dla siebie i zony. Nie widze opcji zeby to mialo isc w dol cenowo.

taa wyslales mi tylko ten 1. P.S ma ktos voucher hp?tylko 1 Ci wysłałem dzisiaj. To?
HP 15s-eq1112nw 15,6" AMD Ryzen 7 4700U - 8GB RAM - 512GB Dysk
Laptop HP 15s-eq1112nw 15,6" AMD Ryzen 7 4700U - 8GB RAM - 512GB Dysk w RTV EURO AGD. Ekran: 15,6 cala, 1920 x 1080 pikseli, Procesor: AMD Ryzen™ 7 4700U 2,0 - 4,1 GHz, Pamięć: 8 GB DDR4 2666 MHz RAM, Dysk: 512 GB SSD... Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
![]()
Laptop HP 15s-eq1125nw 15,6" R5 4500U 8GB RAM 512GB Dysk Srebrny
Laptop HP 15s-eq1125nw 15,6" R5 4500U 8GB RAM 512GB Dysk Srebrny w RTV EURO AGD. Zobacz w RTV EURO AGD!www.euro.com.pl
i 2 takie
?
bo to przez aplikację w telefonie trzeba lutować.wzialbym ten 2 jak cos, bo ma chyba szybszy ram 3200 i 12 watkow, ale chyba promocja juz poszla w pizdu
najlepszy jest z 4700u, tylko musisz sprawdzić czy ma 2x4gb, czy 1x8gb.no tak, cenowo nic nie schodzilo do 16 gb, a mowiles, ze jak cos to juz wszystko w gore bedzie szlo, to lutowalem co bylo.
nie ma już za friko na przetestowanie? No i rodzinny smart się teraz najbardziej opłaca, bo dzielisz abo i jeszcze jakieś monety dawali.
pójdą gry nawet nowe, oczywiście na low. Różnica jest z tym, że 4500 ma 6 rdzeni i 6wątków, a 5500 ma 6 rdzeni 12 wątków. Przy domowych zastosowaniach bez różnicy, przy wymagających programach i niektórych grach 5500 będzie lepszy. Ogólnie 5500 bardziej przyszłościowy. Ale nie wiadomo, czy wytrzyma do przyszłości :).
a i te lapki z 5500 mają szybszy ram z tego co kojarzę, a to dużo daję w grach. Do grania muszą być 2 kości ramu i najlepiej wymienić pastę na procesorze. Zrobić undervolting proca i można świat doganiać.
może tylko do koszyka dodałeś :)Jest chyba 5 zakupów Smart ale już to jakiś czas temu wykorzystałem.
I tak lipa bo widzę, że zakup nie przeszedł.
Musiełem coś wczoraj popierdolić bo ani nie mam w zakupionych a Allegro ani mi z konta nie zeszło.
to o mnie ;) od jutra ide na taja po 5 latach przerwy, ale bede mielonka dla tych malolatow.
nic tylko lutować :D
nic tylko lutować :D

jak wrzucasz ofertę bezpośrednio ze sklepu to podawaj cenę. Bo ktoś może wejść w ten link parę godzin później jak promocja się skończy i kupi w normalnej cenie.Najlepszy stosunek ceny do jakości do PS5![]()
PNY 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe XLR8 CS3040 Heatsink - Dyski SSD - Sklep komputerowy - x-kom.pl
PNY 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe XLR8 CS3040 Heatsink w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl

Lata i wpierdala sobie co ma innego do robotyjak on niby zjada 20k komarów dziennie?
Musiałby jeść z 14 komarów na minutę![]()

Jedynie z osranymi autami i oknamiView attachment 27610
Od kiedy mamy jerzyki na osiedlu to nie ma problemu z komarami. Latają jak pojebane całą zgrają i żrą wszelkie latające gówno, które im wpadnie do otwartej paszczy.

W Sanoku to nie problem.Jedynie z osranymi autami i oknami![]()
W Sanoku to nie problem.
Tak jak pisałem - latają jak pojebane i żrą wszystko co im do paszczy wpadnie. Własne gówna także. Perpetum mobile.Jedynie z osranymi autami i oknami![]()