Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Słabo, ale do Twoich zastosować to będzie bez różnicy. Myślę, że to raczej błąd w opisie i są 2 sloty. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Zalutowałeś ten co Ci wcześniej wysłałem, czy czekasz na tego?Wlasnie mialem pisac to samo co @szplin w specyfikacji tylko jeden slot na ram, troche chujnia chyba nie?
czekam na tego, bo ten wczesniej czesto chodzil po 1800-1860 i czekalem na taka cene, A tak to zalutuje tego.Słabo, ale do Twoich zastosować to będzie bez różnicy. Myślę, że to raczej błąd w opisie i są 2 sloty. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Zalutowałeś ten co Ci wcześniej wysłałem, czy czekasz na tego?
oferta roku przebitaAle sztos
W komentarzach jest, że w 3 minuty poszłooferta roku przebita
poszło jeszcze szybciej :) euro szaleję.

I chcesz mu kupić kabel ethernet?Sorry, ze dupe @lugasek zawracam, free dos to normalnie bez systemu co nie? w tych nowych lapkach juz nie ma gniazda ethernet do sieci? wiem, ze nie jestes wrozka, ale zapytam, jak uwazasz, ceny myslisz pojda w gore? bo ida swieta i prezent dla siostrzenicy musze kupic, nie wiem czy od razu lutowac dwa czy poczekac z jednym na jakas wariacka promke jak ta wyzej?

Mam od kilku lat, najlepsze chłodzenie ever
nie maszMam od kilku lat, najlepsze chłodzenie ever
nie, ale w domu rodzinnym mam kabel ethernet z netem. Ten kupuje dla siebie.I chcesz mu kupić kabel ethernet?![]()
bez systemu, maja gniazdo, ale nie wszystkie, można dokupić kartę na usb jak coś. Nie wiem jak będzie, ale wszystko wskazuję na to, że tanio to już było.Sorry, ze dupe @lugasek zawracam, free dos to normalnie bez systemu co nie? w tych nowych lapkach juz nie ma gniazda ethernet do sieci? wiem, ze nie jestes wrozka, ale zapytam, jak uwazasz, ceny myslisz pojda w gore? bo ida swieta i prezent dla siostrzenicy musze kupic, nie wiem czy od razu lutowac dwa czy poczekac z jednym na jakas wariacka promke jak ta wyzej?
To chłodzenie miało premierę w kwietniu tego roku parówo.O ty parówo.
Od 2016r z tym działam.
To chłodzenie miało premierę w kwietniu tego roku parówo.

Od 2016r z tym działam.
Zdania ekspertów są podzielone.To chłodzenie miało premierę w kwietniu tego roku parówo.
chodzi mu o fere3, ja wrzuciłem nową fere5 :).Zdania ekspertów są podzielone.

Śmieje się z Twoich satanistycznych upodobań, a gra wygląda dobrze.No co? Jak za darmo to biere![]()
EpicElliot
wrz 27.
Ciężko to nawet nazwać grą, to krótka 20 minutowa opowieść gdzie jedyne co robisz to klikasz "dalej". Moim zdaniem lepiej sobie herbatę zrobić niż to ściągać.PoszukiwaczOkazji127/09/2021 14:25
Co to przygodowa czy co to?

No bo to "interaktywna opowieść" na podstawie, krótkiego opowiadania Lovecrafta, nie gra. Dlatego jest za darmoKomentarz z peppera..
![]()

No bo to "interaktywna opowieść" na podstawie, krótkiego opowiadania Lovecrafta, nie gra. Dlatego jest za darmo![]()
Zdania ekspertów są podzielone.Śmieje się z Twoich satanistycznych upodobań, a gra wygląda dobrze.