Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Tablet graficzny HUION New 1060 Plus (wysyłka z Niemiec) @TomTop 185,71zł​

434381_1.jpg

​

TANIA WKRĘTARKA W JULI 99 zł 150zł
12 V 1,5 Ah 20 Nm z walizkę i osprzętem z gównolitu

KLIK KLIK​

Jak ktoś potrzebuje do podstawowych zastosowań, to ma niezłe opinie. Mi się akurat rozleciał akumulator z 12V parksida (nowy kosztuje 90 zł, a za wkrętarke+aku+walizka+ładowarka płaciłem koło 100zł), więc zalutowałem na fakturkę :redford:

EDIT. no i 9,9 dostawa do paczkomatu.

​
Przyszła mi dzisiaj. Konstrukcja bardzo podobno do parksida (muszę sprawdzić czy akumulator nie będzie pasować). Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne jak za te pieniądze.

wiem, ale nie zawsze mi to dziala:/ chociaz mam ta apke. Tutaj co mi wysylasz to kurde wczoraj ile minelo 5h i cena juz 2,500 zamiast 1,800.
ten z 16gb za 1999zł był bardziej opłacalny, ale poszedł jeszcze szybciej. Jak chcesz coś kupić taniej to musisz przynajmniej co 1h sprawdzać inaczej będzie ciężko.

ten z 16gb był bardziej opłacalny, ale poszedł jeszcze szybciej. Jak chcesz coś kupić taniej to musisz przynajmniej co 1h sprawdzać inaczej będzie ciężko.
tylko ten z 16 gb na netlixa, office, jakies filmy i cohones to chyba za duzy, ten byl spoko, jakby mi zabraklo pamieci to bym zalutowal 2x8 w przyszlosci i git. A tak to co robie to 8gb mi zupelnie wystarczy, dodam, ze teraz dzialam na 3gb, a gdzies w torbie lezy 4 gb ;)

tylko ten z 16 gb na netlixa, office, jakies filmy i cohones to chyba za duzy, ten byl spoko, jakby mi zabraklo pamieci to bym zalutowal 2x8 w przyszlosci i git. A tak to co robie to 8gb mi zupelnie wystarczy, dodam, ze teraz dzialam na 3gb, a gdzies w torbie lezy 4 gb ;)
8gb wystarczy, ale nie wiadomo, czy będzie 2x4gb, czy 1x8gb. Przy pracach biurowych nie ma znaczenia, ale w grach jest duża różnica na korzyść 2 kości.

8gb wystarczy, ale nie wiadomo, czy będzie 2x4gb, czy 1x8gb. Przy pracach biurowych nie ma znaczenia, ale w grach jest duża różnica na korzyść 2 kości.
w tym wlasnie byla 2x4 i w to bym celowal, Nie jestem jakims januszem, ale jednak poradzic sie ciebie zawsze lepiej.

Panowie, muszę kupić dla guwniarza telefon. W tamtym roku spróbowałem i kupiłem mu smartfon, ale to był definitywny falstart. Odjebało mu kompletnie a mi zaraz po nim, telefon skończył żywot. Teraz potrzebuje do szkoły. Co byście polecili? Szkoda mi kasy, więc warunkiem koniecznym niska cena.

Panowie, muszę kupić dla guwniarza telefon. W tamtym roku spróbowałem i kupiłem mu smartfon, ale to był definitywny falstart. Odjebało mu kompletnie a mi zaraz po nim, telefon skończył żywot. Teraz potrzebuje do szkoły. Co byście polecili? Szkoda mi kasy, więc warunkiem koniecznym niska cena.
Samsung Solid :heart:

Samsung Solid :heart:
Podoba mi się Twój tok myślenia.
Szczerze mówiąc to nawet i na to nie zasłużył.
Jednak babka z historii używa jakiś aplikacji z uczniami i pisała że posiadanie telefonów bardzo ułatwiłoby jej pracę. Wydaje mi się że nie do końca wygodne byłoby korzystanie z Solid-a.

Back