lugasek
UFC Middleweight
zastanawiam sie mocno, a nie lutuje mocno.Jak się "mocno" lutuje coś za 169 zł.? W sensie, że 20 szt.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zastanawiam sie mocno, a nie lutuje mocno.Jak się "mocno" lutuje coś za 169 zł.? W sensie, że 20 szt.?
No tak, to się nazywa zmęczenie po pracyzastanawiam sie mocno, a nie lutuje mocno.
wybaczamNo tak, to się nazywa zmęczenie po pracy
Szukam takiego odtwarzacza DAP:
Astell&Kern A&Ultima SP2000
Jakby ktoś widział gdzieś np. powystawowy (lub używany w ładnym stanie) względnie jakąś licytację, to proszę o info, nowe zdecydowanie za drogie .
Znalazłem na upartego w mp3store, ale inny model, który mniej mi odpowiada:
Przykładowa promocja - link
Jakby udało się zmieścić w 10k PLN byłoby cudnie.
Szukam takiego odtwarzacza DAP:
Jakby ktoś widział gdzieś np. powystawowy (lub używany w ładnym stanie) względnie jakąś licytację, to proszę o info, nowe zdecydowanie za drogie .
Nie będzie przestarzały, taki sprzęt się nie starzeje szybko. Jak już nabędę, to co najmniej kilka lat planuję z tego korzystać. U mnie Anżeju to będzie użytkowane a nie chomikowane w piwnicy
i pomyśleć, że za 2 lata będzie przestarzały
czego nie zamawiasz tego co wrzuciłeś? za 9 skoro chcesz się zmieścić w 10?Nie będzie przestarzały, taki sprzęt się nie starzeje szybko. Jak już nabędę, to co najmniej kilka lat planuję z tego korzystać. U mnie Anżeju to będzie użytkowane a nie chomikowane w piwnicy
Bo to inny model (też fajny, ale po przewertowaniu opinii itd. jestem zdecydowany na konkretnie SP2000). Tyle, że prawie 17k to gruba przesada, a nie wygrałem w totka .czego nie zamawiasz tego co wrzuciłeś? za 9 skoro chcesz się zmieścić w 10?
Czym to sie rozni od "zwyklej empetrojki" za zalozmy 500-1000zl?Szukam takiego odtwarzacza DAP:
Przede wszystkim jakością przetworników i większymi możliwościami.Czym to sie rozni od "zwyklej empetrojki" za zalozmy 500-1000zl?
Chujowy temat. Dawać te okazje do HP
Droga zabawka. Musisz byc prawdziwym melomanemPrzede wszystkim jakością przetworników i większymi możliwościami.
Odtwarzanie w formatach FLAC, możliwość "napędzenia" wymagających słuchawek (o wysokiej impedancji), na telefonie nie da rady. Możliwość odtwarzania w połączeniu z BT w formacie aptX HD.
Natywne odtwarzanie 32bit bez kompresji i strat.
Krótko mówiąc świetna jakość dźwięku + dostęp do serwisów streamingowych.
Dziękuję za konstruktywną opinie.Chujowy temat. Dawać te okazje do HP
Uczciwie mówiąc nie jestem, jakoś bardzo się tym nie interesuję i zdecydowanie nie należę do grupy, która wierzy w "magiczne kable ", do tej pory korzystałem z zestawu:Droga zabawka. Musisz byc prawdziwym melomanem
Zdecydowanie słychać różnicę. Jeśli te Sony XB o których napisałeś są nauszne, to spróbuj je podłączyć pod lepsze źródło z większą mocą niż telefon (karta muzyczna w PC, jakieś kino domowe, czy wzmacniacz - jest przepaść, a im lepsze źródło i lepsze słuchawki tym różnica bardziej wyraźna). No i oczywiście najlepiej muzyka puszczana na formacie bezstratnym.Mi to wystarczy smartfon i moje ulubione extra bassy sonego do dnb i rapsow.
Ciekawe czy na takim sprzecie i z zajebistymi sluchawkami slyszal bym jakas wielka roznice do takiej muzyki.
zagraj cośA ja wczoraj nabyłem MPCetkę i się nie chwalę
Jeszcze nie zaczęli realizować zamówienia. Czekam.zagraj coś
realme 7, byl na promocji ostatnio na 699zl, ale juz nie ma :)Tablet dla dziecka, smartfon dla mnie:)
Węgiel, akwarele, gwasze, oleje, pastele, akryle, ołówki, kredki, rapitografy...Jak dzieciak chce rysowac, to moze lepiej
byla mowa o tablecie, az tak daleko nie bede wybiegal z rekomendacja.Węgiel, akwarele, gwasze, oleje, pastele, akryle, ołówki, kredki, rapitografy...
Nie trzeba czyścić rolek. Brak ryzyka zgubienia kulki.W czym są lepsze te myszki od tych takich z kulką, że kosztują więcej niż matiz na chodzie?
Taki droższy chińczyk z aliexpress tego nie ma?Przede wszystkim jakością przetworników i większymi możliwościami.
Odtwarzanie w formatach FLAC, możliwość "napędzenia" wymagających słuchawek (o wysokiej impedancji), na telefonie nie da rady. Możliwość odtwarzania w połączeniu z BT w formacie aptX HD.
Natywne odtwarzanie 32bit bez kompresji i strat.
Krótko mówiąc świetna jakość dźwięku + dostęp do serwisów streamingowych.