Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz jest innyPhil juz byl w UFC i sie nie utrzymal![]()
Nom, starszy i w gorszej formie, walczacy z ogoramiTeraz jest inny
Według mnie jest teraz lepszyNom, starszy i w gorszej formie, walczacy z ogorami
Diks kondomie pęknięty dlaczego nie piszesz ze starego konta?Według mnie tak:
Phil De Fries utrzymałby się
Ibragim Chuzhigaev utrzymałby się
Marian Ziółkowski utrzymałby się
Salahdine Parnasse TOP 15
Jakub Wikłacz TOP 15
Zapraszam do dyskusji i napisania swojego zdania
99picks to dobry ziomek szkoda, że już go nie ma na tym forumDiks kondomie pęknięty dlaczego nie piszesz ze starego konta?
Ziółkowski z takim stylem walki by się nawet do UFC nie dostał przez DWCS. Nie wiem jak miałby tam zawalczyć.Według mnie tak:
Jakub Wikłacz TOP 15
Dostałby w pizdę od niegoWidząc kto założył temat pytanie.
Jak poradził by sobie POTĘŻNY WŁADCA PIEKIEŁ?
![]()
To po kiego ch.ja siedzą w KRS1?Roman by sobie poradził.
Armani by się utrzymał.
Narkun by mógł być koło 15-20 miejsca na ten moment.
Ruchała i Smielowski by się utrzymali, ale na top 15 nichuja.
Kuba i Sebek by się utrzymali.
Kita w wadze ciężkiej jeszcze kilka lat temu by się utrzymał, to samo Daniel.
Gdyby Kijana się nie zepsuł to mógłby być polskim dzony lokerem, przegrywać i wygrywać efektownie.
Mamed Polak top 10 lekko w Prime.
No i dalej wstecz nie ma sensu pisać.
A według mnie tak:Według mnie tak:
Jakub Wikłacz TOP 15
Przede wszystkim teraz jest inne UFC. Wtedy tam byli sami kozacy i młody Phil trafił tam za wcześnie.Teraz jest inny
Jeśli Leon Edwards to dla Ciebie "ogór, który odpadł z UFC", no to gratulujęPawlak jest mistrzem KRS a w ufc dostał najgorszych ogórków którzy tez odpadli i 3 razy poległ, wygrał na ufc w polsce z jakims na ostatnią chwile ściągniętym słowakiem bez formy, cherlawym i niskim i to deczjom. Co on tam szukał to ja nie wiem nie potrafiąc skończyć najgorszego zawodnika byc może w historii angażów w ufc poza polskimi zawodnikami od Kowalika.
Leon Edwards lubi to, chyba z pamięci westcott dostał od plastka na cytryne.Pawlak jest mistrzem KRS a w ufc dostał najgorszych ogórków którzy tez odpadli i 3 razy poległ, wygrał na ufc w polsce z jakims na ostatnią chwile ściągniętym słowakiem bez formy, cherlawym i niskim i to deczjom. Co on tam szukał to ja nie wiem nie potrafiąc skończyć najgorszego zawodnika byc może w historii angażów w ufc poza polskimi zawodnikami od Kowalika.