Noval94 pytałes o to tydzień temu już w moim temacie i Ci odpisałem jak ustawić sygnature na stałe(tylko chyba Ty nawet nie sprawdziłes czy ktoś Ci w ogóle odpowiedział na Twoje pytanie) ale ok napisze Ci tutaj :
Zrób tak:
Jak jestes na forum po prawej stronie masz coś takiego siema.... tu gdzie kropki jest Twój nick czyli u Ciebie wygląda to tak Siema Noval94 kliknij na nick.
Pózniej masz coś takiego :
This is how your profile appears to a logged in member. You may edit this information. kliknij w edit this information.
wtedy pokaże Ci się strona informacje o profilu i niżej masz tam signature i tam masz wkleić kod IMG IMG. I klikasz na dole update profile
ozcywiście jak masz już ten kod. A w razie jak bys nie wiedział skąd go wziąść to robisz tak wchodzisz na strone tinypic i tam wrzucasz sygnature jak już Ci się prześle to wtedy będziesz miał między innymi ten kod IMG IMG kopiujesz go i wklejasz w miejsce signature w informacje o profilu na forum tak ja napisałem już wyżej :)
PS. IMG ma być w kwadratowych nawiasach (w poście napisałem bez, dlatego że jak pisałem z nawiasem to post się wyświetlał nie cały nie wiem dlaczego)
GLF To będzie najwyzej wersja obrazkowa i tekstowa :) , poprostu nie odświeżyłem strony przed napisaniem swojego postu i przez to nie zauważyłem że już mu odpisałeś
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.