Jacek Murański z pierwszą wygraną od 2 lat! 57-latek wypunktował Rashida Azzaieva

@Mmayhem jesteś zadowolony z ciekawostki? :awesome:

IMG_7456.gif

Spokojnie odchodzę ale gdy zobaczyłem jak gość napisał o Pato świecie to złapała mnie wena aby opisać jak widzę ten świat obecnie i że to nie jest podziemie a ścisły top internetu i mainstreamu.

Najbardziej do myślenia dało mi uniwersum Magicali gdy zobaczyłem ich siłę na wielu frontach i naprawdę zrozumiałem że ten gość robi u niektórych za mega gwiazdę.

Dlatego ktoś mnie kiedyś rozbawił gdy mieliśmy taką rozmowę kogo powinno się zgładzić

I padały tam różne rzeczy jak Żydzi , islamiści a ja wtedy pisałem że influ to będzie najgorszy rak ludzkości.

Kurewsko niebezpieczny na wielu frontach.

Na razie tylko jedna kurwa Ravgor skoczyła z dachu a w samej Polsce powinno jeszcze z 70 tysięcy.

Last edited:
Najbardziej do myślenia dało mi uniwersum Magicali gdy zobaczyłem ich siłę na wielu frontach i naprawdę zrozumiałem że ten gość robi u niektórych za mega gwiazdę.

Dlatego ktoś mnie kiedyś rozbawił gdy mieliśmy taką rozmowę kogo powinno się zgładzić

I padały tam różne rzeczy jak Żydzi , islamiści a ja wtedy pisałem że influ to będzie najgorszy rak ludzkości.

Kurewsko niebezpieczny na wielu frontach.

Na razie tylko jedna kurwa Ravgor skoczyła z dachu a w samej Polsce powinno jeszcze z 70 tysięcy.
wypierdalaj

Myślałem, że @Bezimienny śmieszkuje z tą Legią, ale potem zrobił edycję ;-)
Dobra mogłem mocniej doprecyzować, ale no nawet bez tej weryfikacji językowej Murana trudno byłoby mi uwierzyć, że ten człowiek był w Legii. Francuzi nie są desperatami aby brać takich wariatów.
Kurczę teraz zacząłem się zastanawiać jakie kraje teraz tam rządzą.

Back