Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I co mam rację w tej długiej rozprawce co ci napisałem?
Że patologia to dziś główny nurt mainstreamu wraz z influ kurwami?
Spoko, możesz wypierdalać.Spokojnie odchodzę ale gdy zobaczyłem jak gość napisał o Pato świecie to złapała mnie wena aby opisać jak widzę ten świat obecnie i że to nie jest podziemie a ścisły top internetu i mainstreamu.
wypierdalajNajbardziej do myślenia dało mi uniwersum Magicali gdy zobaczyłem ich siłę na wielu frontach i naprawdę zrozumiałem że ten gość robi u niektórych za mega gwiazdę.
Dlatego ktoś mnie kiedyś rozbawił gdy mieliśmy taką rozmowę kogo powinno się zgładzić
I padały tam różne rzeczy jak Żydzi , islamiści a ja wtedy pisałem że influ to będzie najgorszy rak ludzkości.
Kurewsko niebezpieczny na wielu frontach.
Na razie tylko jedna kurwa Ravgor skoczyła z dachu a w samej Polsce powinno jeszcze z 70 tysięcy.
Dobra mogłem mocniej doprecyzować, ale no nawet bez tej weryfikacji językowej Murana trudno byłoby mi uwierzyć, że ten człowiek był w Legii. Francuzi nie są desperatami aby brać takich wariatów.Myślałem, że @Bezimienny śmieszkuje z tą Legią, ale potem zrobił edycję ;-)