IT, programowanie, bazy danych, ciekawostki

Zastanawiam się czy piszę w dobrym temacie, mam nadzieję, że tak.

Zakładam kanał na youtube o tematyce komiksowej - jako że pracuję na etacie, a do tego mam jeszcze swoje zajęcia po pracy, nie mam nieskończonej ilości czasu.

Chciałem trochę zagonić do roboty AI, tak by móc jakoś zoptymalizować proces produkcji. Niestety, w temacie jestem laikiem - korzystam póki co tylko z darmowego chat gpt 4o (ograniczona wersja), ale zastanawiam się, czy jest jakaś opcja, by za darmo (bądź w rozsądnych pieniądzach) wejść w posiadanie 'pełnej wersji'.

Do tego, czy macie pomysł jak poza generowaniem głosu czy napisów można jeszcze wykorzystać te wynalazki szatana, by miało to sens i nie było overkillem?

TSL5Wd0.png

Mmmm legacy :antonio: i białe kołnierzyki wiecznie obsrane i blokujące wszelkie próby odświeżenia tego pobojowiska.
Bo to by trzeba wziąć za coś odpowiedzialność, zrozumieć jak coś ma działać, wyspecyfikować, zorganizować CR-a i budżet na niego, może nawet komuś się postawić, no a potem potestować i swoim emailem lub klikiem potwierdzić że "Teraz działa lepiej i wiemy jak", a komu to potrzebne? ;) ;) ;)

szanowni koledzy, mamy tu kogoś oblatanego w prestashopie? wpadlo mi zlecenie, ktore musze zrealizowac do 5 maja i chyba za wczesnie sie zgodzilem, jednoczesnie mowiac o za malej ilosci czasu...

-sklep internetowy sprzedający wydruki na roznego rodzaju materialach
-jestem trzecia osoba, ktora tam cos probuje zrobic
-poprzedni ludzie zrobili tam mega pierdolnik, ciezko jest dojsc do jakiegokolwiek ladu

może jest jakiś szpec, co zechce coś podpowiedziec prywatnie?

Back