Mmayhem
UFC Heavyweight
No, a kto sprowadza muzoli do krajów z głównie białą ludnością?
Łączymy kropki...![]()
Ty jak połączysz kropki …

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No, a kto sprowadza muzoli do krajów z głównie białą ludnością?
Łączymy kropki...![]()

Źle łączysz, po prostu żyd jest tak przebiegły, że rzuci na tacy poświęcenia nawet kilku swoich w imię wspólnego dobra, łącz kropki.No, a kto sprowadza muzoli do krajów z głównie białą ludnością?
Łączymy kropki...![]()
Nadal nie rozumiesz - ja to wszystko wiem. Kwestia jest taka, że to żyd umożliwia, opłaca, agituje i tworzy treści, które nakłaniają muzli do przyjazdu do białego kraju i walki z oprawcą, ignorując że oprawcą był wcześniej żyd, czy to jako sponsor, pożyczkodawca, właściciel niewolników czy po prostu jako twórca religii przeciwnej islamowi, dzięki czemu nawet sponsoring obecnie traci sens, bo wierni sami to utrzymują... I kółko się kręci od setek lat, napędzane naszym i islamskim hajsem. Nie mówiąc o otwartych wojnach.Źle łączysz, po prostu żyd jest tak przebiegły, że rzuci na tacy poświęcenia nawet kilku swoich w imię wspólnego dobra, łącz kropki.
Szambo muzułmańskie jak się go nie kontroluje, na dodatek z dolewką sosu lewarów free palestine,
to musiało w końcu wybić. Nawet żyd nie musiał ciapoli zmuszać, po prostu dał im platformę i możliwości.
A że to podludzie, którzy nie potrafią się kontrolować i żyć w normalnym społeczeństwie to zrobili pif paf.
Proste.
A co ja wyżej napisałem? Jak krew w piach...Nadal nie rozumiesz - ja to wszystko wiem. Kwestia jest taka, że to żyd umożliwia, opłaca, agituje i tworzy treści, które nakłaniają muzli do przyjazdu do białego kraju i walki z oprawcą, ignorując że oprawcą był wcześniej żyd, czy to jako sponsor, pożyczkodawca, właściciel niewolników czy po prostu jako twórca religii przeciwnej islamowi, dzięki czemu nawet sponsoring obecnie traci sens, bo wierni sami to utrzymują... I kółko się kręci od setek lat, napędzane naszym i islamskim hajsem. Nie mówiąc o otwartych wojnach.
Tak się my z nimi napierdalamy, a biedny żyd tylko liczy i ułatwia to czy tamto jednemu i drugiemu, na przemian.
Teraz sobie ugodę załatwili z muzolami, bo muzle wierzą, że dzięki temu mają szansę wygrać z białymi. Czaisz tera?
Muzole rozwalają nas, my ich, a na opustoszałe tereny wprowadzają się biedni żydzi.
Ewentualnie jak muzole przetrwają, to żydzi im drugą Gazę zafundują, bo muzole dzięki stylowi koczowniczemu muszą żyć w stadach.

To ja pozwolę sobie odpowiedzieć na zagadkę - ważniejsze jest dla nich przejąć naszą planetę. Najlepiej właśnie metodą win-win... Myślę że wszystkie religie są ich dziełem, to ich taka tajna broń. Również Islam. Mahomet miał rudą brodę...A co ja wyżej napisałem? Jak krew w piach...
Zresztą od lat piszę, że żydzi naszymi rękami chcą zrobić porządek z islamem, albo ich rękami zniszczyć nas kompletnie jako zemsta za II WŚ, bo to przecież zły biały żydami ogrzewał.
Jedynie tu mam zagadkę, co jest dla nich ważniejsze.
To informacja ode mnie ;) do tego był bielszy niż śnieg,To ja pozwolę sobie odpowiedzieć na zagadkę - ważniejsze jest dla nich przejąć naszą planetę. Najlepiej właśnie metodą win-win... Myślę że wszystkie religie są ich dziełem, to ich taka tajna broń. Również Islam. Mahomet miał rudą brodę...
o to toNatknąłem się kiedyś na dziwną, nawet jak na spiskowe, teorię że oni są z innego wymiaru. Są jakimiś galaktycznymi pasożytami, wędrującymi lub zakradającymi się Po galaktykach i kradnącymi planety.

Widzę, że wleciałeś w rubieże resztek zdrowego rozsądku.Ile było tekstów że znani z bycia sokami zmieniali kształty? Ja myślę że nawet reptilianie to niekoniecznie ich forma, po prostu są przejawem ohydnego bytu i przyjmują formy takie, jak dopuszcza planeta.
Czemu piją krew dzieci i jak to się ma do teorii, że w ich populacji dochodzi Co pięć pokoleń do uszkodzenia DNA? Regenerują się w ten sposób?
Hollywood i wampiry to temat stary jak świat, stary jak oni...
Teraz pomyśl - I religia i pieniądz to wynalazki, które opanowali do perfekcji.
krypto już wiadomo, że nie będzie, sprawdź portfele btc blackrockaMoment w którym podrzucimy ten etap będzie momentem ich upadku... Lub stworzą kolejne wersje tego samego.
Pytanie zatem brzmi, jak wyjść z matni religii i pieniądza? To miało być krypto, ale czy tak będzie?
No proszę, cohones zawsze czegoś nowego nauczy...To informacja ode mnie ;) do tego był bielszy niż śnieg,
na pustyni miał przygodę - został przeruchany całonocnie przez grupę murzynów, to fakt z hadisów.
o to to
Widzę, że wleciałeś w rubieże resztek zdrowego rozsądku.
Ja sądzę, że za daleko lewitujesz,
to są po prostu narcystyczne podłe kurwy, nic więcej.
Chociaż to zabijanie dzieci dla hormonu strachu i tak dalej może świadczyć, że się mylę.
krypto już wiadomo, że nie będzie, sprawdź portfele btc blackrocka
;)

Wiadomo, że nauka to ogólna zgoda na rozwiązanie przy nie do końca spełnionych założeniach (same teorie obliczeniowe z mojej branży konstrukcji budowlanych się na tym opierają, uproszczenia w każdym wzorze),No proszę, cohones zawsze czegoś nowego nauczy...
Rubieże zdrowego rozsądku? Mordo, my nie wiemy jak ten świat działa, bo nauka jest tak wypaczona przez ich hajs, że obecnie nie można tego zweryfikować.
Wiadomo, że kasa rządzi tym co można wprowadzić do obiegu.Zobacz ile nowych wynalazków nagle się pojawiło, bo przestały być blokowane przez hajs np z ropy... Sam fakt rzeczy na prąd - wszystko stało w miejscu, bo nie można było z tym nic robić, odgórnie nakazane.
Mam wujka, był inżynierem w lotnictwie w Mielcu, mówił mi że nie mogli robić aut na prąd, poza Meleksem, bo taki był prikaz.
A chęci, zdolności i sprzęt do tego były. Juz w latach 70/80/90...
Sam se zrobił rower na prąd w latach 70 i tyle. Jeździł na nim do emerytury i później.
To nie są przypadki. To wszystko jest celowe. Ja się zastanawiam jak obudzić Arabów, bo jak się zorientują, że pokój z sokami jest pozorny i jest tylko narzędziem, to mogą być źli.
Oni o tym wiedzą, ale na razie militarnie nie mają szans, jakby mieli to będzie i po żydach i po nas.Powinniśmy o to zadbać, wzorem najlepszych soków...![]()
Mi chodzi o poinformowanie arabów, że są robieni w chuja i wykorzystanie tego, bo arabowie mają Wystarczająco kasy na wojnę z izraelem.Wiadomo, że nauka to ogólna zgoda na rozwiązanie przy nie do końca spełnionych założeniach (same teorie obliczeniowe z mojej branży konstrukcji budowlanych się na tym opierają, uproszczenia w każdym wzorze),
które udało się pomierzyć i jako tako udowodnić, to wszystko jest przybliżone do prawdy.
W niektórych zagadnieniach do prawdy nie doszliśmy w ogóle i możliwe, że nie dojdziemy.
Raczej to historia jest wypaczona i jej nie można już zweryfikować.
Wiadomo, że kasa rządzi tym co można wprowadzić do obiegu.
Oni o tym wiedzą, ale na razie militarnie nie mają szans, jakby mieli to będzie i po żydach i po nas.
Mi chodzi o poinformowanie arabów, że są robieni w chuja i wykorzystanie tego, bo arabowie mają Wystarczająco kasy na wojnę z izraelem.
Oni o tym wiedzą, ale na razie militarnie nie mają szans, jakby mieli to będzie i po żydach i po nas.
Jeśli poddaństwo uważasz za dogadanie się to tak, może w ten sposób się uda.Kwestia jest tego typu, że arabowie mają bez problemu szanse na wygranie tej wojny, tylko nie militarnie, a przynajmniej nie tak, jak dotychczas to robili. Wystarczy atak jeden na jeden, z użyciem noża. Żydów jest 35 mln, szacunkowo, wystarczy 35 MLN arabów do tego celu. Mają lekko 350 milionów populacji W krajach arabskich, jeśli nie więcej. 10x tyle, ile potrzeba... To kwestia dobrze zaplanowanego działania i wykonania go w dobrym stylu.
Ja uważam, że z arabami się dogadamy, a z sokami nie, bo nikt się z nimi nie dogada.
To ja pozwolę sobie odpowiedzieć na zagadkę - ważniejsze jest dla nich przejąć naszą planetę. Najlepiej właśnie metodą win-win... Myślę że wszystkie religie są ich dziełem, to ich taka tajna broń. Również Islam. Mahomet miał rudą brodę...
Natknąłem się kiedyś na dziwną, nawet jak na spiskowe, teorię że oni są z innego wymiaru. Są jakimiś galaktycznymi pasożytami, wędrującymi lub zakradającymi się Po galaktykach i kradnącymi planety.
Ile było tekstów że znani z bycia sokami zmieniali kształty? Ja myślę że nawet reptilianie to niekoniecznie ich forma, po prostu są przejawem ohydnego bytu i przyjmują formy takie, jak dopuszcza planeta.
Czemu piją krew dzieci i jak to się ma do teorii, że w ich populacji dochodzi Co pięć pokoleń do uszkodzenia DNA? Regenerują się w ten sposób?
Hollywood i wampiry to temat stary jak świat, stary jak oni...
Teraz pomyśl - I religia i pieniądz to wynalazki, które opanowali do perfekcji.
Moment w którym podrzucimy ten etap będzie momentem ich upadku... Lub stworzą kolejne wersje tego samego.
Pytanie zatem brzmi, jak wyjść z matni religii i pieniądza? To miało być krypto, ale czy tak będzie?

Kwestia jest tego typu, że arabowie mają bez problemu szanse na wygranie tej wojny, tylko nie militarnie, a przynajmniej nie tak, jak dotychczas to robili. Wystarczy atak jeden na jeden, z użyciem noża. Żydów jest 35 mln, szacunkowo, wystarczy 35 MLN arabów do tego celu. Mają lekko 350 milionów populacji W krajach arabskich, jeśli nie więcej. 10x tyle, ile potrzeba... To kwestia dobrze zaplanowanego działania i wykonania go w dobrym stylu.

Wg nich dopuszczają też czasem dogadanie się celem zakończenia jihadu, ale to trzeba rozmawiać z ich starszyzną. Edit : no i to my im powinniśmy wytłumaczyć jak rozumieć zasady. A właściwie nasi islamiści.Jeśli poddaństwo uważasz za dogadanie się to tak, może w ten sposób się uda.
Wg nich my też jesteśmy niefajni i muszą nam wpoić zasady pewnego pedofila proroka.
A wiecie że..W Australii jest 49 milionów kangurów, a 3,5 miliona ludzi w Urugwaju, co oznacza, że jeśli kangury zaatakują Urugwaj, każda osoba będzie musiała walczyć z 14 kangurami.Kwestia jest tego typu, że arabowie mają bez problemu szanse na wygranie tej wojny, tylko nie militarnie, a przynajmniej nie tak, jak dotychczas to robili. Wystarczy atak jeden na jeden, z użyciem noża. Żydów jest 35 mln, szacunkowo, wystarczy 35 MLN arabów do tego celu. Mają lekko 350 milionów populacji W krajach arabskich, jeśli nie więcej. 10x tyle, ile potrzeba... To kwestia dobrze zaplanowanego działania i wykonania go w dobrym stylu.
Ja uważam, że z arabami się dogadamy, a z sokami nie, bo nikt się z nimi nie dogada.
Ale ten rząd australijski jest pizdowaty

Ale ten rząd australijski jest pizdowaty
To mogę Ci powiedzieć, jak się zakończy twój wariant - będziecie sobie żyć spokojnie, dopóki żydzi nie uznają, że zasługujesz na drugą Gazę... A wg nich (tzn religii) wszyscy zasługują na to. Z arabami jest szansa na pokój, bo mają to zapisane w księdze. Żydzi mają zapisane ze wszystkich trzeba zabić.@Drzewo
Ciekawa teza szczerze, gdybym miał do wyboru 80 procent Arabów w Polsce czy Żydów to wybieram Żydow. Ja właśnie uważam odwrotnie, że już lepiej człowiek dogada się z Żydami.
Araby to nieobliczalni ludzie i nim się obejrzysz przejmą całą Polskę, a tobie mogą nóż w plecy zapakować, a 3 kolegów jeszcze zajmie się kobietami bez jej zgody. Żydzi jednak są bardziej bezpieczni i cywilizowani.
I jeśli już mówimy o jakiejś wojnie Araby vs Żydzi to jednak trzymałbym stronę tych drugich.
Australia![]()
What we know about Ahmed al-Ahmed, ‘hero’ who disarmed Bondi attacker
A GoFundMe page has been launched for Ahmed al-Ahmed, injured when bravely tackling one of the Bondi Beach attackers.www.aljazeera.com
To są skurczybyki,
zamachowcy to muzułmanie, a ten który jednego obezwładnił to też muzułmanin!
Tu idzie takie spisek że nawet @Drzewo wymięka!