Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

Stary ale bardzo dobrze to jest selekcja naturalna niech się prują a potem będzie z tego polski mudżin no i nie oszukujmy się najprawdopodobniej skończy w biedrze/żabce albo jakimś gównianym korpo no i tyle ona wiadomo najpewniej zostanie porzucona a mudżin albo zajebany gdzieś albo spierdoli do Reichu/USA nie wiem gdzie tam go poniesie... W końcu koleżanki inne Polki zobaczą i prawdopodobnie nie pójdą tą drogą. Ja tak to widzę no nie możesz zatrzymać całej masowej kultury i tego że te gówniary mają nasrane we łbach porzez tik toki/instagramy i chuj wie co jeszcze... :fjedzia:
Mam nadzieję, że Polska się na prawdę budzi w tym momencie (chciałbym w to wierzyć), jednak powinno się te wszystkie kurwiszony obśmiewać, wytykać palcami, tak jak to było zawsze, że się kurestwo rozmaite piętnowało. W tej chwili kurwy się czują dumne z tego, że są tymi jak to się teraz nazywa? Wyleciała mi nazwa, ale teraz się mówi o nich: "Sexworkerki". Wszystko to plan całkowitego zniewolenia przez wynaturzenie tego, co jest faktycznie normalne - odwracanie zasad, wartości, promowanie debilizmu. Zaryzykuję, że film: "Idiokracja", to dokument, a nie komedia. Na pewno ze swojej strony mogę powiedzieć, że zrobię wszystko by ten kraj był normalny. Polacy nie po to walczyli, wykrwawiali się, żebyśmy my oddawali naszą ziemie bez jednego wystrzału. Trochę chaos w moim wpisie, ale ja rozumiem co chcesz przekazać i myślę, że tutaj na forum wielu ma podobne zdanie w tych najistotniejszych kwestiach.

Za przykładem Łodzi teraz cały Śląsk pójdzie razem w marszu przeciw imigrantom :antonio:
Screenshot_2025-07-12-11-47-55-31_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

I bardzo jej kurwa dobrze, lewaczce pierdolonej zapewne głosującej na socjalistów z partii pracy,
wcale mi ich nie żal, przecież fajnie tak być litościwym dla brudasów i wpuszczać te kurwy na kopy.
Może się na przyszłość zastanowi jak sobie nowe zęby wstawi po tych kolorowych sierpach.

Pobicie starszego mężczyzny w Torre-Pacheco na południu Hiszpanii wywołało zamieszki z udziałem lokalnych mieszkańców i migrantów z Afryki.
Napięcie między Hiszpanami a migrantami z Maroka wzrosło po tym, jak w środę starszy mężczyzna został pobity na ulicy, odnosząc obrażenia, po których wraca do zdrowia w domu. Przyczyny ataku są niejasne, ale pojawiły się niepotwierdzone informacje, że mogło to być internetowe wyzwanie. Nikt nie został aresztowany.

Zamieszki w Hiszpanii. "Jeden z najgorszych incydentów w ostatnich dekadach"​

W sobotę wieczorem w miejscowości Torre-Pacheco w południowo-wschodniej części kraju, doszło do gwałtownych starć między lokalnymi mieszkańcami i migrantami z Afryki Północnej.

Reuters podaje, że w zamieszkasz uczestniczyły grupy ekstremistyczne, w tym "mężczyźni w ubraniach z symbolami skrajnej prawicy". Pięć osób zostało rannych, jedną aresztowano.

Według agencji był to jeden z najgorszych tego typu incydentów w kraju w ostatnich dekadach. W niedzielę w mieście było spokojniej, ale źródła rządowe podały, że spodziewane są kolejne aresztowania.

"Mowa nienawiści" i "podżeganie do przemocy"​

Mariola Guevara, przedstawicielka rządu centralnego w tym regionie, potępiła "mowę nienawiści" i "podżeganie do przemocy" w związku z wkroczeniem do miasta "grup skrajnie prawicowych". Zapowiedziała, że na miejsce zostaną wysłani dodatkowe siły Gwardii Cywilnej.

Według danych lokalnego rządu, niemal jedna trzecia mieszkańców Torre-Pacheco to osoby obcego pochodzenia.

Obszar otaczający miasto, położony w regionie Murcja, jest również miejscem zamieszkania dużej liczby migrantów, którzy pracują dorywczo jako robotnicy w rolnictwie, będącym jednym z filarów regionalnej gospodarki.

Pomysł zakupu mieszkań dla migrantów zablokowany​

Niecałe dwa tygodnie temu rząd Murcji musiał wycofać się z propozycji zakupu mieszkań dla nieletnich imigrantów, ponieważ rządząca konserwatywna Partia Ludowa (PP) znalazła się pod ostrzałem prawicowej partii Vox, której poparcia PP potrzebuje do uchwalenia zmian w prawie.

Hiszpański dziennik "El Mundo" napisał, że "skrajna prawica wykorzystała atak na starszego mężczyznę, aby powiązać imigrację z przestępczością i przemocą, oskarżając rząd o brak bezpieczeństwa na ulicach".

komedia kurwa

I bardzo jej kurwa dobrze, lewaczce pierdolonej zapewne głosującej na socjalistów z partii pracy,
wcale mi ich nie żal, przecież fajnie tak być litościwym dla brudasów i wpuszczać te kurwy na kopy.
Może się na przyszłość zastanowi jak sobie nowe zęby wstawi po tych kolorowych sierpach

Zapominasz kolego że od 2010 do 2024 w UK rządziła Partia Konserwatywna wiec ostatnie fale migracji idą na ich konto.

kontynuacja tej pięknej historii

Ciekaw czy mundurowi nie dostaną oskarżeń o przekroczenie uprawnień za te kopy na ryj.

Zapominasz kolego że od 2010 do 2024 w UK rządziła Partia Konserwatywna wiec ostatnie fale migracji idą na ich konto.

Ciekaw czy mundurowi nie dostaną oskarżeń o przekroczenie uprawnień za te kopy na ryj.
Już dostali, spokojnie, to szabes goj europka.

Tam partia konserwatywna to jak u nas KO ;)

Back