Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

Kiedy te idiotki nauczą się że dla ciapatych są bydłem.
Te kurwy przez tą całą rewolucje seksualna są całkowicie odkręcone od normalności. Zaczynam uważać, że bez zamykania tych idiotek w obozach reedukacyjnych to się nie da inaczej, a na pewno odebrać na jakiś czas wszelkie prawa i ruszamy z przywracaniem jako faceci tego co jest wartościowe.

Zdecydowanie. Z tym, że ja bym to tak widział na bazie tego co Dmowski pisał bo tam tak na prawdę jest cała esencja. Warto się ze sobą spotykać lokalnie, wspólnie działać i wspierać w takich podstawowych sprawach, a potem działać dalej. Trudno jest to wszystko zrobić bo ludzie są podzieleni straszliwie, ale rozmawiać ze sobą to taka istota by znaleźć wspólną nić porozumienia. Robimy męskie ognisko i do przodu!
Tak jak sobie pisaliśmy, projekt który mi się tli to ultra dobry pomysł

To całe sprowadzanie tych ciapatych islamskich psów i murzynów to jest wina generalnie kobiet, to one podejmowały większościowo tę decyzję.
Większość facetów była przeciw temu stawiam, że z 65%, u kobiet było obstawiam 85% do 15% i do tego jest ich więcej, to one głosują na lewicę i tęczową koalicję podobnym stosunkiem głosów jak wyżej.

To całe sprowadzanie tych ciapatych islamskich psów i murzynów to jest wina generalnie kobiet, to one podejmowały większościowo tę decyzję.
Większość facetów była przeciw temu stawiam, że z 65%, u kobiet było obstawiam 85% do 15% i do tego jest ich więcej, to one głosują na lewicę i tęczową koalicję podobnym stosunkiem głosów jak wyżej.
I splugawionymi pizdami tychże szmatławców oni tak się namnożyli bo przecież jakże to tak z gównoludem w gumie?

1740507337000.png

Chłopięcy urok i starego murzyna :beczka: Dobrze artykuł się zaczyna.
1740507550413.png

1740507569002.png

Ja pierdole xDD

to sie dzieje....

No to kurwa grubo.
Gdyby nasze państwo z dykty miało trochę oleju w głowie to mogli by na przykład zrobić wielki program osiedleńczy dla ludzi za zachodu, vide jak kiedyś Niemców czy Szkotów osiedlano i rosła populacja i prosperity w średniowieczu. Niech przyjadą żabojady czy angole biali, zarobieni w euro i funtach, z dziećmi i się trochę podpompuje gospodarkę, demografię etc. Za jakieś ulgi na start papier do zobowiązania nauki Polskiego, a na pewno u dzieci, odprowadzania podatków i elo.

No to kurwa grubo.
Gdyby nasze państwo z dykty miało trochę oleju w głowie to mogli by na przykład zrobić wielki program osiedleńczy dla ludzi za zachodu, vide jak kiedyś Niemców czy Szkotów osiedlano i rosła populacja i prosperity w średniowieczu. Niech przyjadą żabojady czy angole biali, zarobieni w euro i funtach, z dziećmi i się trochę podpompuje gospodarkę, demografię etc. Za jakieś ulgi na start papier do zobowiązania nauki Polskiego, a na pewno u dzieci, odprowadzania podatków i elo.
Obniżyć i uprościć podatki wszystkim to Polacy też by chętniej wracali. Niemcy jak przyjeżdżają na wakacje to już wystarczająco podziwiają bezpieczeństwo.
Wypromować Polskę jako kierunek turystyczny na zachodzie sporo by pomogło. Jakiś test z jeżdżenia wieprzowiny i możesz jechać

Panowie, obecnie mam dużo wolnego czasu to postanowiłem zrobić sobie mały eurotrip. I będąc u znajomych w Belgii (głupi ja), postanowiłem pojechać do stolicy Europy. Takiego syfu jaki zastałem w Brukseli to nawet w Łodzi nie widziałem. Człowiek czuł się tam jak w jakimś Bejrucie czy innym Allepo a nie w stolicy Europejskiego kraju

Panowie, obecnie mam dużo wolnego czasu to postanowiłem zrobić sobie mały eurotrip. I będąc u znajomych w Belgii (głupi ja), postanowiłem pojechać do stolicy Europy. Takiego syfu jaki zastałem w Brukseli to nawet w Łodzi nie widziałem. Człowiek czuł się tam jak w jakimś Bejrucie czy innym Allepo a nie w stolicy Europejskiego kraju
image0.gif

Za tom uć!!!

Back