Miskatonic
Vale Tudo Championship
No dobra, kurwa, powiedzcie mi, że Świątek wygra z Sakkari a Hurkacz z Rublevem (a na tego kurs ponad 2) 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Odnalezienie właściwego stylu gry dla siebie to jeden z kluczy. Widać jak na dłoni że na betach z ręcznej jesteś o wiele skuteczniejszy niż betach z mma dlatego proponowałbym ci grać piłke za stawki na jakie możesz sobie pozwolić a sztuki walki grać tylko na "sucho" lub za drobne a z czasem gdy już uznasz że w obstawianiu mma osiągnąłeś taki poziom który nie będzie ci psuł kuponów z piłki ręcznej wtedy możesz zacząć próbować łączyć te dwa sporty na kuponie.Taki wypracowany game plan to dobra rzecz i faktycznie ja też się do tego przymierzam, aczkolwiek na tyle polubiłem typowanie MMA, że nie potrafię się obejść obojętnie i sprawia to mi też dużo frajdy, dlatego chce czasami tak mądrze to rozegrać aby nie mieszać ręcznej z mma w kuponach i aby to i to przynosiło mi zyski a wiem, że jestem w stanie to ogarnąć. Dużo się już nauczyłem co do MMA i coraz lepiej mi to wychodzi dlatego będę dążył aby kiedyś być też dobrym typerem ze sztuk walki.
Kolejny + łatwe 2:0 6:0 6:2 ale dali wczoraj zarobićMagda Fręch - Sorribes Tormo @1.40
Magda według mnie to przegra z prostych powodów, Hiszpanka to level wyżej na pewno. Męczyła się z przeciętnymi zawodniczkami a z lepszymi zostawała szybko odprawiana. Rok temu w pierwszym cyklu tego turnieju Sorribes Tormo wygrała ten turniej i na ten moment broni tytułu i punktów. Czekałem 1 kolejkę żeby zobaczyć jak sobie poradzi no i gładko wygrała pierwszy mecz 2:0 więc tutaj nie widzę jakby miała ulec. Podsumowując Slow courts faworyzują Tormo, broni tytułu, jest klasę lepszą zawodniczką a Magda nie ma żadnej broni żeby jej zagrozić. 2:0 też spoko wygląda.
Do boju wielka Polska!No dobra, kurwa, powiedzcie mi, że Świątek wygra z Sakkari a Hurkacz z Rublevem (a na tego kurs ponad 2)![]()

Ale bliski mecz oddał z 1:0 szkoda HubercikaHurkacz @1.83 Biorę bo pewnie będzie lecieć na łeb
Wygrała? Nieźle.Iga Swiątek to jednak potężna zawodniczka, trzeba się z nią przeprosić, ale jak jutro postawie, że wygra to pewnie przejebie finał z tą Estonką.
Masakra z mojej głupoty. Sudan 68:56, DR Kongo 66:56. Obie ekipy pokryły handicapy na kursach 1.90, ale nie rzuciły linii punktowych, a spodziewałem się, że wygrają swoje mecze, ale uznałem, że overy będą lepsze - no to kasy nie ma za głupotę.25/02/2022 13:00 CET
Sudan (over 72.5) - Rwanda
1.86 (etoto)/1.85 (STS)
5/10
25/02/2022 16:00 CET
DR Kongo (over 71.5) - Kenia
1.95 (etoto)/1.90 (STS)
5/10
2:0 wzięła, rozrzucała greczynkę po korcie jak gnój po polu.Wygrała? Nieźle.
Ona wciąż jest młoda dziewczynka. Myślę, że będzie coraz lepsza, za kilka lat, jeśli tak dalej pójdzie to będzie wymiatała.
Fajny kursik na Ige ;o .Do jakiegoś kuponika pewnie wleci2.23 Świątek
1.62 Kontaveit
Co na to eksperci z cohones? Słucham państwa!
Też tak myślałem ale obejrzałem na YT skróty meczów tej Estonki to ona forma mutant. Ogólnie to uważam, że tak od 3 rundy w turniejach u kobiet to już kursy nie mają znaczenia, jedna i druga może wygrać. Ja chyba dam over 2.5 seta tutaj.Fajny kursik na Ige ;o .Do jakiegoś kuponika pewnie wleci
Łatwiutko25.02 godz 20.45
Ręczna | Hiszpania
Huesca handicap +4,5
Kurs @1.33

55:51 dla Tunezji.25/02/2022 22:00 CET
Tunezja - Kamerun (+11.5)
1.85 (STS/etoto)
5/10
Sudan 74:68, Senegal 100:55.27/02/2022 16:00 CET
Sudan (-2.5) - Kamerun
1.85 (wszyscy)
5/10
27/02/2022 19:00 CET
Senegal (-19.5) - Kenia
1.85 (wszyscy)
5/10
+++Zhang wygra z Yastemska na live kurs 2, Yastemska na ryzyku, Chinka równiej gra
34:44=78.05/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Czarni Slupsk over 81.5 1 połowa
1.85 (wszyscy)
5/10
Zrobiły remis pierwszej połowy typ na---Ringkobing vs Aarhus
Ręczna babki
19 start
Typ remis
@10
Pod remisowe h2h
2/5 remisy
+++10.03 godz. 19:00
Szwecja | Piłka ręczna
Alingsaas handicap +2,5
Kurs @1.42
Startuje tysięcznik ATP i WTA w Ameryce Indian Wells czyli rozgrywki prestiżowe, co nie co przeglądałem i analizowałem i mimo, że pierwszych rund staram się unikać to za drobne wrzuciłem sobie parę propozycji.
Kyrgios - Baez(+1,5s) @1.70 Kyrgios takim faworytem co jest tutaj nieporozumieniem to jest aktualnie pół etatowy tenisista który wygrał na twardych kortach 2 mecze w ciągu ostatnich 12 miesięcy i prawie nie grał w żadnych turniejach. Baez jest mocny, zdyscyplinowany i powinien mieć przewagę z tyłu kortu. Wątpię żeby Kyrgios dobrze wyglądał na serwisie grając tak mało a przy tak wolnej nawierzchni może mieć duże problemy z grą. Chociażby 1 set argentyńczyka jak najbardziej w zasięgu.
Osorio(+1,5s) - Sasnovich @1.82 Krecz Idę tutaj za formą Kolumbijki świetne występy w Guadalajarze i w Monterrey jest w rytmie i gazie liczę, że forma nadal dopisuje. Białorusinka jest do zrobienia często w swojej grze ma przestoje a tutaj natrafi na duży opór. Przy przełożeniu formy Kolumbijki na IW minimum set jest jak najbardziej w zasięgu po fajnym kursie.
Parrizas-Dias(+1,5s) - Rogers @1.66 Tutaj analogicznie jak wyżej Hiszpanka w bardzo dobrej formie, jest chyba w najlepszym okresie swojej kariery, wolne korty bardzo jej pasują no i będzie poważnym wyzwaniem dla Amerykanki która jest w kiepskiej formie zagrała 6 spotkań w tym roku (2:4) a kurs na minimum 1 seta jest atrakcyjny.
To będzie 1 kolejka więc na luzie bez szaleństw ja sobie pograłem delikatnie. Sam jestem ciekaw co wyjdzie w praniu.

Fart mega z tym overem Kinga, ale cała bukmacherka - los zabiera (GTK handicap), los daje (King over).10/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Arka Gdynia over 161.5
1.85 (wszyscy)
5/10
IzydorIga Świątek @1.16
Na podatek, do wszystkiego![]()