Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

No dobra, kurwa, powiedzcie mi, że Świątek wygra z Sakkari a Hurkacz z Rublevem (a na tego kurs ponad 2) ::really::

Taki wypracowany game plan to dobra rzecz i faktycznie ja też się do tego przymierzam, aczkolwiek na tyle polubiłem typowanie MMA, że nie potrafię się obejść obojętnie i sprawia to mi też dużo frajdy, dlatego chce czasami tak mądrze to rozegrać aby nie mieszać ręcznej z mma w kuponach i aby to i to przynosiło mi zyski a wiem, że jestem w stanie to ogarnąć. Dużo się już nauczyłem co do MMA i coraz lepiej mi to wychodzi dlatego będę dążył aby kiedyś być też dobrym typerem ze sztuk walki.
Odnalezienie właściwego stylu gry dla siebie to jeden z kluczy. Widać jak na dłoni że na betach z ręcznej jesteś o wiele skuteczniejszy niż betach z mma dlatego proponowałbym ci grać piłke za stawki na jakie możesz sobie pozwolić a sztuki walki grać tylko na "sucho" lub za drobne a z czasem gdy już uznasz że w obstawianiu mma osiągnąłeś taki poziom który nie będzie ci psuł kuponów z piłki ręcznej wtedy możesz zacząć próbować łączyć te dwa sporty na kuponie.

Magda Fręch - Sorribes Tormo @1.40
Magda według mnie to przegra z prostych powodów, Hiszpanka to level wyżej na pewno. Męczyła się z przeciętnymi zawodniczkami a z lepszymi zostawała szybko odprawiana. Rok temu w pierwszym cyklu tego turnieju Sorribes Tormo wygrała ten turniej i na ten moment broni tytułu i punktów. Czekałem 1 kolejkę żeby zobaczyć jak sobie poradzi no i gładko wygrała pierwszy mecz 2:0 więc tutaj nie widzę jakby miała ulec. Podsumowując Slow courts faworyzują Tormo, broni tytułu, jest klasę lepszą zawodniczką a Magda nie ma żadnej broni żeby jej zagrozić. 2:0 też spoko wygląda.
Kolejny + łatwe 2:0 6:0 6:2 ale dali wczoraj zarobić

No dobra, kurwa, powiedzcie mi, że Świątek wygra z Sakkari a Hurkacz z Rublevem (a na tego kurs ponad 2) ::really::
Do boju wielka Polska! :dobry:

Screenshot-2022-02-25-10-53-38.png

Iga Swiątek to jednak potężna zawodniczka, trzeba się z nią przeprosić, ale jak jutro postawie, że wygra to pewnie przejebie finał z tą Estonką.

Iga Swiątek to jednak potężna zawodniczka, trzeba się z nią przeprosić, ale jak jutro postawie, że wygra to pewnie przejebie finał z tą Estonką.
Wygrała? Nieźle.
Ona wciąż jest młoda dziewczynka. Myślę, że będzie coraz lepsza, za kilka lat, jeśli tak dalej pójdzie to będzie wymiatała.

25/02/2022 13:00 CET
Sudan (over 72.5) - Rwanda
1.86 (etoto)/1.85 (STS)
5/10

25/02/2022 16:00 CET
DR Kongo (over 71.5) - Kenia
1.95 (etoto)/1.90 (STS)
5/10
Masakra z mojej głupoty. Sudan 68:56, DR Kongo 66:56. Obie ekipy pokryły handicapy na kursach 1.90, ale nie rzuciły linii punktowych, a spodziewałem się, że wygrają swoje mecze, ale uznałem, że overy będą lepsze - no to kasy nie ma za głupotę.

25/02/2022 22:00 CET
Tunezja - Kamerun (+11.5)
1.85 (STS/etoto)
5/10

Kamerun przywiózł tutaj dosyć ciekawy skład i wg mnie są niedoszacowani. Spodziewam się walki i pokrycia handicapu.

Wygrała? Nieźle.
Ona wciąż jest młoda dziewczynka. Myślę, że będzie coraz lepsza, za kilka lat, jeśli tak dalej pójdzie to będzie wymiatała.
2:0 wzięła, rozrzucała greczynkę po korcie jak gnój po polu.

2.23 Świątek
1.62 Kontaveit
Co na to eksperci z cohones? Słucham państwa!

Fajny kursik na Ige ;o .Do jakiegoś kuponika pewnie wleci
Też tak myślałem ale obejrzałem na YT skróty meczów tej Estonki to ona forma mutant. Ogólnie to uważam, że tak od 3 rundy w turniejach u kobiet to już kursy nie mają znaczenia, jedna i druga może wygrać. Ja chyba dam over 2.5 seta tutaj.
Kurs na over 2.5 seta @2.40.

25/02/2022 22:00 CET
Tunezja - Kamerun (+11.5)
1.85 (STS/etoto)
5/10
55:51 dla Tunezji.

27/02/2022 16:00 CET
Sudan (-2.5) - Kamerun
1.85 (wszyscy)
5/10

Sudan prezentuje się świetnie w tym okienku, a mnie to akurat nie dziwi, bo uważam ich za najmocniejszych obok Senegalu z tych wszystkich ekip. W tym meczu Sudan ma dwóch najlepszych zawodników u siebie - Omota oraz Joka. Dotychczas Sudan wygrywał dosyć pewnie, a Jok grał małe minuty i wnosił mało. Może dziś w końcu da więcej. Kamerun to straszni rzemieślnicy, którzy grają tutaj strasznie w ataku i nadrabiają charakterem i walką, ale Sudan ma umiejętności koszykarskie i powinien ich talentem pokonać.

27/02/2022 19:00 CET
Senegal (-19.5) - Kenia
1.85 (wszyscy)
5/10

Kenia jest najsłabszym zespołem w tym okienku. Z Egiptem zostali zniszczeni. Senegal ma mocnych podkoszowych w tym okienku, a Kenia ma tam braki i powinni to przegrać mocno dzisiaj pod koszem. Dodatkowo Badio, który dotychczas w obu meczach zagrał fatalnie powinien zagrać lepiej, bo tutaj będzie miał miejsce na wjazdy. I gorzej grać się już nie da. Myślę, że po wczorajszej porażce z DR Kongo dzisiaj Senegal we własnej hali będzie chciał rehabilitacji i pogoni mocno Kenię.

27/02/2022 16:00 CET
Sudan (-2.5) - Kamerun
1.85 (wszyscy)
5/10

27/02/2022 19:00 CET
Senegal (-19.5) - Kenia
1.85 (wszyscy)
5/10
Sudan 74:68, Senegal 100:55.

05/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Czarni Slupsk over 81.5 1 połowa
1.85 (wszyscy)
5/10

Myślę, że King wyjdzie tutaj mocno naładowany, co da pressing i faule. Obie drużyny będą energiczne i pierwsza połowa będzie ofensywna i z wieloma punktami.

Dayana Yastremska @1.86

Finał turka w Lyonie. Yastremska mocarnie tutaj wygląda, w poprzednich latach miała już przebłyski bardzo dobrej gry, niestety kontuzje mocno zastopowały jej dwa ostatnie sezony, wcześniej mimo młodego wieku to była jednak zawodniczka z top20, teraz od Dubaju wróciła do solidnej gry i wygląda bardzo dobrze, poza tym tutaj finał to był raczej w półfinale vs Cristea, Zhang to już nie jest ten kaliber. Chinka nie ma takiej siły w uderzeniu, gra raczej bardziej defensywny tenis, a Dayana to bardzo agresywna zawodniczka, która narzuca swoje tempo w wymianach, dobry backhand z którym Zhang będzie miała spore problemy, młodsza chinka grała bardzo dobrze w obronie, ale ta obecna Zhang to już nie ta szybkość i będzie ciężko gonić za bombami od Ukrainki. Dayana ma dopiero 21 lat, ale doświadczenie z finałów jest, przed kontuzjami w latach 18/19 wygrała już 3 turki na betonie, a teraz znów jest w gazie i powinna sobie poradzić.

Startuje tysięcznik ATP i WTA w Ameryce Indian Wells czyli rozgrywki prestiżowe, co nie co przeglądałem i analizowałem i mimo, że pierwszych rund staram się unikać to za drobne wrzuciłem sobie parę propozycji.
Kyrgios - Baez(+1,5s) @1.70 Kyrgios takim faworytem co jest tutaj nieporozumieniem to jest aktualnie pół etatowy tenisista który wygrał na twardych kortach 2 mecze w ciągu ostatnich 12 miesięcy i prawie nie grał w żadnych turniejach. Baez jest mocny, zdyscyplinowany i powinien mieć przewagę z tyłu kortu. Wątpię żeby Kyrgios dobrze wyglądał na serwisie grając tak mało a przy tak wolnej nawierzchni może mieć duże problemy z grą. Chociażby 1 set argentyńczyka jak najbardziej w zasięgu.
Osorio(+1,5s) - Sasnovich @1.82 Idę tutaj za formą Kolumbijki świetne występy w Guadalajarze i w Monterrey jest w rytmie i gazie liczę, że forma nadal dopisuje. Białorusinka jest do zrobienia często w swojej grze ma przestoje a tutaj natrafi na duży opór. Przy przełożeniu formy Kolumbijki na IW minimum set jest jak najbardziej w zasięgu po fajnym kursie.
Parrizas-Dias(+1,5s) - Rogers @1.66 Tutaj analogicznie jak wyżej Hiszpanka w bardzo dobrej formie, jest chyba w najlepszym okresie swojej kariery, wolne korty bardzo jej pasują no i będzie poważnym wyzwaniem dla Amerykanki która jest w kiepskiej formie zagrała 6 spotkań w tym roku (2:4) a kurs na minimum 1 seta jest atrakcyjny.
To będzie 1 kolejka więc na luzie bez szaleństw ja sobie pograłem delikatnie. Sam jestem ciekaw co wyjdzie w praniu.

05/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Czarni Slupsk over 81.5 1 połowa
1.85 (wszyscy)
5/10
34:44=78.

10/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Arka Gdynia over 161.5
1.85 (wszyscy)
5/10

Ponawiam over w meczu Kinga. Arka ostatnio mocno overowo, a King przy pełnym składzie wg mnie powinien punktować więcej, niż ostatnie linie.

Startuje tysięcznik ATP i WTA w Ameryce Indian Wells czyli rozgrywki prestiżowe, co nie co przeglądałem i analizowałem i mimo, że pierwszych rund staram się unikać to za drobne wrzuciłem sobie parę propozycji.
Kyrgios - Baez(+1,5s) @1.70 Kyrgios takim faworytem co jest tutaj nieporozumieniem to jest aktualnie pół etatowy tenisista który wygrał na twardych kortach 2 mecze w ciągu ostatnich 12 miesięcy i prawie nie grał w żadnych turniejach. Baez jest mocny, zdyscyplinowany i powinien mieć przewagę z tyłu kortu. Wątpię żeby Kyrgios dobrze wyglądał na serwisie grając tak mało a przy tak wolnej nawierzchni może mieć duże problemy z grą. Chociażby 1 set argentyńczyka jak najbardziej w zasięgu.
Osorio(+1,5s) - Sasnovich @1.82 Krecz Idę tutaj za formą Kolumbijki świetne występy w Guadalajarze i w Monterrey jest w rytmie i gazie liczę, że forma nadal dopisuje. Białorusinka jest do zrobienia często w swojej grze ma przestoje a tutaj natrafi na duży opór. Przy przełożeniu formy Kolumbijki na IW minimum set jest jak najbardziej w zasięgu po fajnym kursie.
Parrizas-Dias(+1,5s) - Rogers @1.66 Tutaj analogicznie jak wyżej Hiszpanka w bardzo dobrej formie, jest chyba w najlepszym okresie swojej kariery, wolne korty bardzo jej pasują no i będzie poważnym wyzwaniem dla Amerykanki która jest w kiepskiej formie zagrała 6 spotkań w tym roku (2:4) a kurs na minimum 1 seta jest atrakcyjny.
To będzie 1 kolejka więc na luzie bez szaleństw ja sobie pograłem delikatnie. Sam jestem ciekaw co wyjdzie w praniu.

10/03/2022 19:30 CET
King Szczecin - Arka Gdynia over 161.5
1.85 (wszyscy)
5/10
Fart mega z tym overem Kinga, ale cała bukmacherka - los zabiera (GTK handicap), los daje (King over).

11/03/2022 17:30 CET
Trefl Sopot - Anwil Wloclawek over 161.5
1.90 (STS/Etoto/LVBet)/1.87 (Fortuna)
5/10

Trefl ostatnio wszedł w fajny rytm ofensywnych meczów z wieloma punktami (Astoria i Śląsk). Anwil od dawna jest w takim rytmie i przy tym połączeniu, jeśli obie ekipy utrzymają swoje ostatnia spotkania to spodziewam się przebicia tej linii.

Rafa Nadal @1.18
Kolejny izydor na wszystkie kupony dzisiaj.
:tiphatb:

Dodatkowo:
Shapovalov + Sabalenka + Kyrgios @2.10

Back