Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Zajęty wczoraj byłem mocno i nic nie grałem. A ty jak, pograles,bo chyba weszło:o o:
Pograne za drobne, bo nie polecał grać grubo. Mimo wszystko fajny +.

Dziś próbuję Springer vs Williams over 5.5 180 @2.28 STS.

Last edited:
Smith Ross -4.5 @2.22 oraz niebezpieczniejsza opcja -5.5 @4.13 - oba za drobne. Smith dużo bardziej doświadczony, ale w darcie lega można ugrać, dlatego opcja 5.5 jest mniej bezpieczna.

ej no mordo grałeś tego singla wtedy, ty Mateuszku ty
1680285227025.png
:juanlaugh:
Mat***z

1680285192336.png

no obiema pozycjami sie podzielilem wczesniej wiec o chuj chodzi? :travolta: obie pogralem w kilku pozycjach, nigdy w singlu :jarolaugh:
zawsze sobie przygotowuje ekupon zanim pogram cokolwiek

Nie pograłem xD
Mój ale nie pograny, czailem się, po pierwszej połowie cieszyłem się a teraz żałuję w chuj :(
:travolta:

Edit: Aj sorry, ale ze mnie mało spostrzegawczy gnom.
To nie zagrany kupon. ok ok
No ale forum dowiedziało się przynajmniej jak się Roshi nazywa.
:baldwinwhiskey:
już podejrzewałem, że się wstydzisz wygranej hihi, taki wiesz syndrom sztokholmski po wielu wtopach

:travolta:

Edit: Aj sorry, ale ze mnie mało spostrzegawczy gnom.
To nie zagrany kupon. ok ok
No ale forum dowiedziało się przynajmniej jak się Roshi nazywa.
:baldwinwhiskey:
już podejrzewałem, że się wstydzisz wygranej hihi, taki wiesz syndrom sztokholmski po wielu wtopach
kurla marze o duzej wygranej... jakby tak dzisiaj skoki siadly i kupon 10k :tellmemore:

Skoki:
Johansson 1-15 @1.40
Żyła > Zniszczoł
@1.75
Zajc 1-3 @2.00

Zajc zawiódł na calej linii, ale stawianie skokow to jest inny swiat. Przeniesli turniej na inny dziej, zrobili jedna serie zamiast dwoch. Do tego obnizanie belek, wiatr. Piekny sport :)

Smith Ross -4.5 @2.22 oraz niebezpieczniejsza opcja -5.5 @4.13 - oba za drobne. Smith dużo bardziej doświadczony, ale w darcie lega można ugrać, dlatego opcja 5.5 jest mniej bezpieczna.
Niestety, wynik 6:3

Back