Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zerknąłem skąd się wzięło to Acid Wizard Studio - pięć czy sześć lat temu wydali Darkwood, survival horror widziany z góry. Opinie dobre i bardzo dobre więc jak ktoś lubi taki ciężki klimat i widok jak z GTA 1&2 to warto sprawdzić.
Zerknąłem skąd się wzięło to Acid Wizard Studio - pięć czy sześć lat temu wydali Darkwood, survival horror widziany z góry. Opinie dobre i bardzo dobre więc jak ktoś lubi taki ciężki klimat i widok jak z GTA 1&2 to warto sprawdzić.
Darkwood jak dla mnie rewelacja. Najlepsza polska gra, w jaką grałem. Bardzo polecam.
Mój stary komentarz na temat Darkwood:
Świetny survival horror z nieoczywistą fabułą osadzony w Polsce w latach osiemdziesiątych. Za dnia eksplorujemy tytułowy las próbując znaleźć drogę ucieczki z niego, a noce staramy się przetrwać zabunkrowani w kryjówkach. Jak ktoś lubi horrory, swojskie klimaty, ciekawe niezależne gry koniecznie niech sprawdzi.
Niezła cena. Ja chyba kupowałem za 60 zł na PS4. Daj koniecznie znać jak tam wrażenia jak już pograsz.No i namówili. 9,99 zł. na Steam.
Na razie zainstalowałem i leżyNiezła cena. Ja chyba kupowałem za 60 zł na PS4. Daj koniecznie znać jak tam wrażenia jak już pograsz.
Indyk postapo (mocno nawiązujący do Fallouta) o budowaniu schronienia, które przekształca się w miasto. Klimat postapo z decyzjami moralnymi i konsekwencjami jak w serii Fallout, This War of Mine, czy Fallout: Shelter @Miskatonic
Gierka jest w fazie wczesnej produkcji więc lepiej się wstrzymać do czasu pierwszej większej łatki, ale jest demko, a za darmo to dobra cena
Napiszę za to o indyku dla Anżeja. @Miskatonic - nie wiem, czy to gierka dla Ciebie, czy o Tobie
RPG w klimatach Lovecrafta, ale o rybactwie... Rybak walczący z sektami, potworami i chuj wie czym jeszcze. Grubo.
Dredge - premiera RPG-a o rybaku w klimatach lovecraftowskiego horroru | GRYOnline.pl
DziÅ na wirtualne póÅki sklepowe zawita Dredge â mroczna gra RPG o poÅowie ryb poÅród tajemniczych i niegoÅcinnych wód z klimatem rodem z dreszczowca.www.google.com
Daj znać bo gierka podobno mega grywalna, jeden z indyków roku razem z Dave the Diver'emNa Steam jest promocja, po 86 zł.
A co mi tam, raz się żyje, kupiłem!
Zajebista gierka, mało co mnie ostatnio tak wciągnęło. Syndrom jeszcze jednego "dnia" obecny.Na Steam jest promocja, po 86 zł.
A co mi tam, raz się żyje, kupiłem!
Nosz, kurła, rzeczywiście. Włączyłem to wczoraj w południe i zszedłem dopiero o 1 w nocy. Dzisiaj trza do roboty jechać a ja mam ochotę popływać i połowić trochęZajebista gierka, mało co mnie ostatnio tak wciągnęło. Syndrom jeszcze jednego "dnia" obecny.