Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Jako aryjczykowi nie wypada Ci przyjść inaczej:D
Ale kurwa sweter mi się rozdarł, a nie założę przecież tego samego, co na zlocie, więc nie wiem czy nie ograniczę się do samej koszuli :< Dobra, żeby nie trąciło kącikiem wzajemnej adoracji - ale się nawalę w sobotę. Jak to @MuraS ładnie określił w komentarzu pod jednym z fejsbukowych postów, z KSW 34 najbardziej interesuje mnie konfrontacja ja vs. alkohol. Jeszcze L4 do legalnego przedstawienia na studiach i będzie wspaniale Tęcza<byle w tym układzie została tylko tęcza>

Jak sie pije gdzies po krzakach to tak jest! Sam sie nie rozdarl :D
Ja to mam w ogóle pecha do ubrań po alkoholu. W ten sposób żywota zakończyły moje spodnie, na które wyjebałem swego czasu 5 stów, prawdopobnie ten sweter, buty skórzane (z grzeczności nie opiszę okoliczności tego zajścia), vansy, polówka z Ralpha w wakacje. Jak mi się wszystkie części garderoby odliczą po weekendzie, to będę mega happy <3

Ja to mam w ogóle pecha do ubrań po alkoholu. W ten sposób żywota zakończyły moje spodnie, na które wyjebałem swego czasu 5 stów, prawdopobnie ten sweter, buty skórzane (z grzeczności nie opiszę okoliczności tego zajścia), vansy, polówka z Ralpha w wakacje. Jak mi się wszystkie części garderoby odliczą po weekendzie, to będę mega happy <3
Ja ubrań z reguły nie niszczę. Ewentualnie coś się gubi jak kilkudniowy wyjazd :-D
W City nie wiem. W Pafiu wszystko :boystop:
Wszystko to @MuraS :lol: #bukmacherkacohones #bankimafiesluzbyloze

hehe specjalnie pytam o city bo tam menu piwne zgoła ubogie...może się uda jakies butelki przemycić w czyimś plecaku...:cool:
ps. w PP liczę na Kuguara z Widawy ponoć urywa zwieracze...
A chciałbyś być znokautowany przez mistrza wagi lekkiej jednej z polskich organizacji MMA za wnoszenie alkoholu do lokalu ?
Ja ubrań z reguły nie niszczę. Ewentualnie coś się gubi jak kilkudniowy wyjazd :-D
Wszystko to @MuraS :lol: #bukmacherkacohones #bankimafiesluzbyloze
Podoba mi się ten ostatni hasztag
U mnie koszula pod sweter odpada z podstawowego powodu: moje wszystkie koszule się skurczyły :confused:
Znaczy dojebałeś się ? Sterydy jak u Conora ?

A pojawi
60896.jpg
ę się odpierdolony w koszulę!
na dół proponuje...

i na chuj komu ten czwartek i piatek...
kto na bramce ? Marian Ziółkowski ? :boystop:
prawie jackpot (bo nie na bramce)
i na Mariana prosze ani zlego slowa, bo naleze do fanklubu po osobistym zapoznaniu #teamMarian #Romanprzegra

Żebyś mógł flotę zarobić, którą przepierdolisz w sobotę
jest to jakis argument :D ale bede telefon stary sprzedawal to sie picie zwroci tak czy siak

Back