Wewiur
WSOF Bantamweight
Kondominium raczej, nie?Koniunkcja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kondominium raczej, nie?Koniunkcja
A będzie Mahoń??Trzy dni, czujecie ten rosnący temperament?
Ano.Trzy dni, czujecie ten rosnący temperament?

W sumie to nie mam, prócz tego, co kiedyś w awatarze było :)@JŻuberek ,wiem co Ci może pomóc,wrzuć jakieś swoje foto na forum,najlepiej kompromitujące![]()
No trudno,chciałem pomóc.Z drugiej strony nie jesteś,aż tak kontrowersyjny jak @halibut to nie masz czym się stresować.Pamiętam jak się z nim witałem na zlocie,w głowie miałem tylko jedno pytanie : "Dlaczego ten młody człowiek wrzucił swoje jaja do internetu?"W sumie to nie mam, prócz tego, co kiedyś w awatarze było :)
No trudno,chciałem pomóc.Z drugiej strony nie jesteś,aż tak kontrowersyjny jak @halibut to nie masz czym się stresować.Pamiętam jak się z nim witałem na zlocie,w głowie miałem tylko jedno pytanie : "Dlaczego ten młody człowiek wrzucił swoje jaja do internetu?"
Dlatego bardziej obstawiam dzisiejszego hotdoga, czy tam rollera... dziwnie smakował :/Z drugiej strony nie jesteś,aż tak kontrowersyjny jak @halibut to nie masz czym się stresować.
Nie wiem,nie znam.Kajetan P. też był młodym, normalnym człowiekiem.
Poczekam,aż zostaniesz Dyrektorem PKP Intercity i te 5 sekund zostanie zapamiętane na całe życiePoza tym - ile można przeżywać 5 sekund pary owłosionych kul w internecie. Było minęło.

Poczekam,aż zostaniesz Dyrektorem PKP Intercity i te 5 sekund zostanie zapamiętane na całe życie![]()
Forum trzeba z czegoś utrzymać,a i prywatne pendolino MMARocks też się przyda.To posiadają tylko admini, a oni są uczciwi
Dyrektor @halibut będzie wysyłał w Polskę zlotowego "specjala" ;)prywatne pendolino MMARocks też się przyda
Chce ci się czekać miesiąc?Nie wiem,nie znam.
Poczekam,aż zostaniesz Dyrektorem PKP Intercity i te 5 sekund zostanie zapamiętane na całe życie![]()
To lipa panie janie, czemuż to?Niestety odpuszczam tema. Na 100% mnie nie będzie.
Czyli TAK :DNie wiem czy to dobry pomysł bo sie znowu napierdole i znowu poturbuje jakąś brzydką kobietę w ciąży :D
Zdanie logiczne z czasem jest prawdziwe. Niestety fałszywe jest zdanie z chęciami.Kondominium raczej, nie?
Na tę okoliczność należy zarzucić klasykiem o Wajdzie. On uwielbia psuć ludziom życie:Lewactwo sabotuje zlot! Kumpel - operator filmowy miał ponagrywać nas na imprezie w PiwPawie i City24. Niestety kondominium rosyjsku-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym przydzieliło go do kamerowania urodzin Andrzeja Wajdy. Po raz kolejny widzimy, że Wajda to twórca na pasku antypolskich służb.
Powiedz mu, że planujemy atak na biuro Kretyniki Politycznej i wjazd z bronią gazową do klubu dla gejów, to zaraz lewactwo go wyśle do nas i jeszcze premię dadzą za nagranie prawilnych cochonesiaków w złym świetle ;)Lewactwo sabotuje zlot! Kumpel - operator filmowy miał ponagrywać nas na imprezie w PiwPawie i City24. Niestety kondominium rosyjsku-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym przydzieliło go do kamerowania urodzin Andrzeja Wajdy. Po raz kolejny widzimy, że Wajda to twórca na pasku antypolskich służb.
U mnie chyba sweter ale na bank bez koszuliKoszula i sweter, nie koszula i nie sweter - oto jest pytanie.