Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Ale to co robimy? Oglądamy UFC na lapku? UFC na ESC? UFC na Fight Passie nie będzie (głównej karty), jako że to PPV. Najleppiej ESC włącyzć...
Jak już pisałem z 10 razy z ESC w City nie ma problemu. Problemem jest undercard i tu trzeba lapka podłączyć do TV.

Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)

Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.
Pojawie się kiedyś ! Pod innym nickiem , żebyście mnie lubili i nie mieli do mnie uprzedzeń. Teraz nie mam do tego głowy napisze Wam w czwartek dlaczego.

Pojawie się kiedyś ! Pod innym nickiem , żebyście mnie lubili i nie mieli do mnie uprzedzeń. Teraz nie mam do tego głowy napisze Wam w czwartek dlaczego.
Przyjedź, każdy ma jakieś poglądy, nie wszyscy muszą mieć takie same, strzelimy piwko, pogadamy.

@Masu @Orest @Comber
Moze po przyjezdzie wpadniecie tutaj "cos przegryźć"? - jest to bar Champions obok galerii Złote Tarasy/Dworca Centralnego
Zaczyna sie wszystko o godz. 16.00
2uh1e04.jpg

I z tamtad udac się do zarezerwowanego lokalu?

Przeciez tam nie bedzie gdzie szpilki wlozyc. No i ceny nie sa adekwatne do jakosci zarcia/piwa. Opierdolimy sobie na spokojnie cos dobrego i do piwpaw.
Przy słowie żarcie był tam cudzysłów :D Oczywiście lepiej zjeść w burger kingu w Złotych Tarasach (bynajmniej ja uwielbiam burger king, zajebiste burgery po 5zł, nie to co jakis McDonald czy KFC, w BK burgery na prawde sa smaczne!), a po BK do Championsa, a z Championsa do Piw Paw, mhm?

Byłaby okazją ferment wyjaśnić:D
Pewnie ktoś mu sie włamał na konto, nawet nie pamieta, cała magia internetu heh
jest alkotwitter, to to pewnie byl alkocohones

btw poszedl mail do city z zapytaniem o sprzecik do fightpassa

Przy słowie żarcie był tam cudzysłów :D Oczywiście lepiej zjeść w burger kingu w Złotych Tarasach (bynajmniej ja uwielbiam burger king, zajebiste burgery po 5zł, nie to co jakis McDonald czy KFC, w BK burgery na prawde sa smaczne!), a po BK do Championsa, a z Championsa do Piw Paw, mhm?
Bynajmniej to nie przynajmniej ;) Chlopaki beda kolo 17 i juz ustalili, ze chca na chinola przy Batorego, a potem do piwpaw.

W Champions żarcie drogie w chuj, można tam pójść żeby popatrzeć i pogadać z zawodnikami.

jest alkotwitter, to to pewnie byl alkocohones

btw poszedl mail do city z zapytaniem o sprzecik do fightpassa

Bynajmniej to nie przynajmniej ;) Chlopaki beda kolo 17 i juz ustalili, ze chca na chinola przy Batorego, a potem do piwpaw.
to bylo zanim oglosili tego newsa :evil:
Baastek przestań udawać że jesteśmy kibicami :boystop:
gdybym Was nie znal, mogloby mi sie tak wydawac :-D

Za cenę koncerniaka w Champions w PiwPaw masz dobrego belga robionego przez mnichów dziewice (raz w dupę nie pedał, a po trzech razach się zeruje) w klasztorze. Także, o czym my mówimy.
Jeśli burgery z BK są dobre to dobrego burgera w życiu nie jadłeś.

Jak będą wysiadać na stacji metra Centrum to mogą iść na Foksal z buta Chmielną i tam mają sporo przyzwoitych lokali gdzie mogą zjeść niekoniecznie drogo.

@Baasteek po prostu jest kibicem MMA i interesuje się tym sportem, niestety ale krakowska favela nie wie nawet kto walczy, ani który numer gali. Krakowska favela to zbieranina drobnych pijaczków, którzy mają za cel się ochlać, więc Twoje propozycje Sebastianie może i są atrakcyjne, ale dla kibiców, a to zwyczajnie nie my.

ja bym zjadł dobrą ostrą pizzę polaną sosem majonezowym
czyt.
29. OGNISTA (extra ostra!)
sos, 2x ser, chilli, pieprz, salami, boczek, ogórek, kukurydza, sos majonezowy

rozumiem ze w Piw Pawie na cos takiego nie mozna liczyc? @mat01

czyt.

rozumiem ze w Piw Pawie na cos takiego nie mozna liczyc?
W PiwPaw serwują normalną pizzę (w stylu włoskiej), zresztą najpierw zabieramy favelę na żarcie przed piwem

• Like
Reactions: mat
W PiwPaw serwują normalną pizzę (w stylu włoskiej), zresztą najpierw zabieramy favelę na żarcie przed piwem
ale wez pod uwagę ze grzechem byloby nic nie wszamac w Piw Pawie podczas dlugiej gali z licznymi reklamami, ktora potrwa pewnie do 1;00 ;p

czyt.

rozumiem ze w Piw Pawie na cos takiego nie mozna liczyc? @mat01
Sa pizze. I to z ciastem z dodatkiem chmielu :D

Przed od siebie mogę zasugerować:
Barn Burger na Złotej, - burgery
Spring Rolls na Szpitalnej - kuchnia tajska
Sphinx na Szpitalnej - Sphinxa każdy zna i jak nie ma pomysłu a chce po prostu zjeść w nie za dużej cenie.
Toan Pho na Chmielnej - lokal obskurny, ale Pho kozackie
Zapiecek - dobre pierogi, śliczne kelnerki, niewygórowane ceny.

Back