Masu
UFC Middleweight
M się nawet nie chce. Chyba Adonis Bedford.Kobieta mnie dziś zapytała kto walczy na KSW...Musiałem sprawdzić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
M się nawet nie chce. Chyba Adonis Bedford.Kobieta mnie dziś zapytała kto walczy na KSW...Musiałem sprawdzić![]()
Damnn!Z pamięci: Narkun z Brazylijczykiem jakimś, Kornik z Brazylijczykiem jakimś, Bedorf z McSweeneyem, nie wiem, kto jeszcze... Lubońska?
O inne kłopoty mi chodziło. Jakbym założył kołczan, to ściągnęłoby problemy... z zapięciem goJa mam kołczan prawilności od 5 lat i nigdy nie miałem przez niego problemów, a chodzę z nim cały czas![]()
Nie ma chyba tak długiego paska :DAslan, Bieńkowski, tacy tamZ pamięci: Narkun z Brazylijczykiem jakimś, Kornik z Brazylijczykiem jakimś, Bedorf z McSweeneyem, nie wiem, kto jeszcze... Lubońska?

Co za Janusze walczą ??? Nic o tym nie wiemJanusze.

Dylewski? :)Co za Janusze walczą ??? Nic o tym nie wiem![]()
Orest, idea zacna, ale ja będę na styk. Nadrobię w stolycy ;)
#teamSłabyPęcherzJa zobaczę jak się wyrobię. Picie piwa na drogę skończy się dla mnie notorycznymi wizytami w kiblu :D

A jednak! #teamStocktonUWAGA WAŻNY KOMUNIKAT:
Ja i @SCStunner wyjezdzamy z Konina pociągiem w sobotę. Jeżeli jakiś zagubiony Cohonesowicz jedzie z WLKP też pociągiem to proszę o info.
yeaA jednak! #teamStockton

Piwo działa na mnie tak moczopędnie jak nic innego :D#teamSłabyPęcherz![]()
11 galeria Krakowaska ok. Wodzu :P@Comber @Masu @MMAkłowicz @Seven25
Panowie proponuję zbiórkę w galerii krakowskiej przy kebabie na górze o godz. 11.00 strzelimy jakieś piwko przed odlotem i może jakaś delikatna szamka, co Wy na to?