Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

@mat01 @Gienek przyjazd mamy o 17.15 teoretycznie, także koło 16.30 będę dawał znać o której konkretnie, żebyście nie czekali:) jaram się ffhuj!

@Orest ja mam kawałek na przystanek Polskie Busa, więc sam jakoś o 16 wsiadam w autobus i jadę na miejsce przyjazdu, wolę być 10 minut wcześniej niż minutę za późno. Taki nawyk z pracy.

Byłem na pierwszym i skoro zostałem potraktowany jak drugi sort to po co dalej brnąć? ;) Nie mam pretensji, zwykłe stwierdzenie. Nie każdy każdemu musi pasować ;)

Byłem na pierwszym i skoro zostałem potraktowany jak drugi sort to po co dalej brnąć? ;) Nie mam pretensji, zwykłe stwierdzenie. Nie każdy każdemu musi pasować ;)
Rozwiń, co to znaczy że zostałeś potraktowany jak drugi sort?

Hehe, na UFC było tyle osób, więc nic dziwnego, że ktoś mógł poczuć się odizolowany od reszty. Koniec końców i tak potworzyły się grupki kilkuosobowe.

Jako, że zlot już za 9 dni, warto zadać sakramentalne pytanie "Co pijemy"?

Odpowiada Monika z Otwocka:
copijem.jpg

Zamierzacie pić alkohol? W takim wypadku nie wiem czy jechać, gdyż nie chcę być sam niepijący.

A tak btw. właśnie wjechało 50 pizz do firmy, nawpierdalałem się jak dziki bawół, a to wszystko zapiłem litrem coli #redukcjafchuuuuuuj

Zamierzacie pić alkohol? W takim wypadku nie wiem czy jechać, gdyż nie chcę być sam niepijący.

A tak btw. właśnie wjechało 50 pizz do firmy, nawpierdalałem się jak dziki bawół, a to wszystko zapiłem litrem coli #redukcjafchuuuuuuj
U mnie tylko tort. Ale chyba najlepszy jaki w życiu jadłem. Powoli zapadam w śpiączkę cukrzycową.

Chuj, gówno, dupa, cycki. Całą ekipę od @Orest muszę przeprosić ale nie będę mógł Was odebrać w sobotę. Dzwonił szef że wpisuje mi 5 i 6 dzień bo kumpel (pedał) się wysypał bo mu wyrostek wycięli i do 19 siedzę w robocie ale myślę że @mat01 i @MuraS Was ogarną. Na zlocie się pojawię koło 19-19:30.

Back