Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
za
Kto ci broni przyjechać?Kółka wzajemnej adoracji się zbierają. Niedługo wam zostanie kilka osób na forum. ;)
Rozwiń, co to znaczy że zostałeś potraktowany jak drugi sort?Byłem na pierwszym i skoro zostałem potraktowany jak drugi sort to po co dalej brnąć? ;) Nie mam pretensji, zwykłe stwierdzenie. Nie każdy każdemu musi pasować ;)
Hehe, na UFC było tyle osób, więc nic dziwnego, że ktoś mógł poczuć się odizolowany od reszty. Koniec końców i tak potworzyły się grupki kilkuosobowe.Byłem na pierwszym i skoro zostałem potraktowany jak drugi sort to po co dalej brnąć? ;) Nie mam pretensji, zwykłe stwierdzenie. Nie każdy każdemu musi pasować ;)
Byłem na pierwszym i skoro zostałem potraktowany jak drugi sort to po co dalej brnąć? ;) Nie mam pretensji, zwykłe stwierdzenie. Nie każdy każdemu musi pasować ;)

Na pierwszym zginąłbyś w tłumie gigantów z HWJa nie byłem ani na pierwszym, ani na drugim. Czuję się pokrzywdzony
ej, kiedys juz to chyba nawet wrzucalemJako, że zlot już za 9 dni, warto zadać sakramentalne pytanie "Co pijemy"?
Odpowiada Monika z Otwocka:
View attachment 2573

Mówiłem, żebyś się przed szereg nie wyrywał? Zaczniesz po zlocie#redukcjafchuuuuuuj

U mnie tylko tort. Ale chyba najlepszy jaki w życiu jadłem. Powoli zapadam w śpiączkę cukrzycową.Zamierzacie pić alkohol? W takim wypadku nie wiem czy jechać, gdyż nie chcę być sam niepijący.
A tak btw. właśnie wjechało 50 pizz do firmy, nawpierdalałem się jak dziki bawół, a to wszystko zapiłem litrem coli #redukcjafchuuuuuuj
Żarcie to świętość, dlatego trzeba kultywować dobre obyczaje.W każdym temacie gadanie o żarciu. Żadnej świętości.
Sram. Smacznego.

4View attachment 2575
Co wyszło ?