D
Deleted member 2903
Guest
Jutro zaplanuję dokladnie trasę jak znajdę chwilę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
prawdopodobnie da
Pierogi z zapiecka otrzymały najniższą notę w ostatnim rankingu warszawskich pierogarni. Ale nie chce mi się szukać.@Comber obok miejsca zlotu w pawilonach chińczyk o nazwie Co Tu - co prawda kiedyś urywał dupę po królewsku, ale teraz też jest dobry.
Ewentualnie na pierogi z Zapiecka, dobre żarcie, ceny przystępne i piękne kelnerki.
Wbijemy do metra, Warszawiaki nam powiedzą, gdzie wysiadać i tam się można ustawić :)
Ja tam wykładam na te wszystkie rankingi :D Pewnie najniższą notę dostali bo nie są bezglutenowi, od szczęśliwej mąki i nie wspierają pedałów.Pierogi z zapiecka otrzymały najniższą notę w ostatnim rankingu warszawskich pierogarni. Ale nie chce mi się szukać.
Jak to ranking Wyborczej to od razu można rzucić do kosza. W Krakowie wygrywały już mrożone pączki bliklego, plastikowe Tradycyjne Lody a Archi szopę roku(najgorszy budynek) ikona 10 lecia SARP, za to za najlepszy budynek wybrali M1 udające Sukiennice. Tam chyba same trolle pracują.Ja tam wykładam na te wszystkie rankingi :D Pewnie najniższą notę dostali bo nie są bezglutenowi, od szczęśliwej mąki i nie wspierają pedałów.
To są te na Zwierzynieckiej?plastikowe Tradycyjne Lody

Gienek to podrzuć do siebie jakiś numer telefonu, to będziemy dzwonić tak mniej więcej 30-40 minut przed przyjazdem. orest . budo @ gmail. com@Orest ja jestem dostępny.
wilanowska pewnie skoro pl busNa który dworzec przyjezdzacie?
Na Kalwaryjskiej są, to jakaś sieć.To są te na Zwierzynieckiej?![]()
Pytanie nie na miejscu:). Każdy użytkownik jest zajebiście mile widziany. Po tą są te zloty, żeby poznać rzeszę zajebistych ludzi. Zapraszamy.
Brakuję, masz kogoś?@Orest mamy komplet na busa, czy brakuje wciąż jednej osoby?
mam nadzieję, że usunąłeś spacje:)@Orest jakiś dziwny ten Twój mail :-D
Rejczel, poszeła wiadomość.mam nadzieję, że usunąłeś spacje:)
Zapytam kumplaBrakuję, masz kogoś?