Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Jutro zaplanuję dokladnie trasę jak znajdę chwilę.

@Comber obok miejsca zlotu w pawilonach chińczyk o nazwie Co Tu - co prawda kiedyś urywał dupę po królewsku, ale teraz też jest dobry.

Ewentualnie na pierogi z Zapiecka, dobre żarcie, ceny przystępne i piękne kelnerki.

Te chińczyki wszystkie (są pewnie wyjątki) takie same, czasem mają tylko lepsze, gorsze dni, najważniejsze żeby był ruch to jedzenie świeże.

• Like
Reactions: mat
@Comber obok miejsca zlotu w pawilonach chińczyk o nazwie Co Tu - co prawda kiedyś urywał dupę po królewsku, ale teraz też jest dobry.

Ewentualnie na pierogi z Zapiecka, dobre żarcie, ceny przystępne i piękne kelnerki.
Pierogi z zapiecka otrzymały najniższą notę w ostatnim rankingu warszawskich pierogarni. Ale nie chce mi się szukać.

Jeśli ktoś coś, to ja w sobotę jestem dostępny cały dzień, mogę robić za przewodnika-domokrażcę.

Pierogi z zapiecka otrzymały najniższą notę w ostatnim rankingu warszawskich pierogarni. Ale nie chce mi się szukać.
Ja tam wykładam na te wszystkie rankingi :D Pewnie najniższą notę dostali bo nie są bezglutenowi, od szczęśliwej mąki i nie wspierają pedałów.

Ja tam wykładam na te wszystkie rankingi :D Pewnie najniższą notę dostali bo nie są bezglutenowi, od szczęśliwej mąki i nie wspierają pedałów.
Jak to ranking Wyborczej to od razu można rzucić do kosza. W Krakowie wygrywały już mrożone pączki bliklego, plastikowe Tradycyjne Lody a Archi szopę roku(najgorszy budynek) ikona 10 lecia SARP, za to za najlepszy budynek wybrali M1 udające Sukiennice. Tam chyba same trolle pracują.

Back