Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuja tam hejterzy... Komu się nigdy nie zdarzyło, że nie dobiegł na dwójkę, niech pierwszy rzuci klockiem
a Francuz dobiec nie mógł, bo by go zdyskwalifikowali

dla mnie 50/50, niemcy po kilku słabszych latach wracają do czołówki w ręczną.jak myslicie, deutschland wygra dzisiaj z francja?
niejak myslicie, deutschland wygra dzisiaj z francja?
oni to wiedza kocie, latwo sobie poradzila we florecie(?), szybciutko bodla, plywania nie widzialemWy tu gadu gadu a Oktawia Nowacka prowadzi po 3 konkurencjach pięcioboju nowoczesnego. Jeszcze dzisiaj około północy rozstrzygnięcia medalowe
O 23 bieg + strzelanie
Powiedz Ty mi szczerze czy jaras sie tym pieciobojem?Wy tu gadu gadu a Oktawia Nowacka prowadzi po 3 konkurencjach pięcioboju nowoczesnego. Jeszcze dzisiaj około północy rozstrzygnięcia medalowe
O 23 bieg + strzelanie
Powiedz Ty mi szczerze czy jaras sie tym pieciobojem?

Właściwie to po dwóch - szermierka i pływanie. Zaraz konie. A bieg chyba że strzelanie połączony. Taki biathlon na nogach :)Wy tu gadu gadu a Oktawia Nowacka prowadzi po 3 konkurencjach pięcioboju nowoczesnego. Jeszcze dzisiaj około północy rozstrzygnięcia medalowe
O 23 bieg + strzelanie
dziś polska przejebala z ruskami 79:88, jakiś turniej jest u helmutowOglądam, drugim okiem debiut Pogby.
Mimo wszystko 25-9 dla USA robi wrażenie jak na półfinał. Podobno wyrównany rekord... Włochów z Egiptem.
Ach tak, pardonRosji.

Oby Maja miała więcej szczęścia niż na ostatnich Mistrzostwach Świata.Liczę jutro na medal!Polecam, Rafał Majka. A nie, Włoszczowska Majka !
http://sport.tvp.pl/rio/26614520/wloszczowska-na-trasie-zobacz-co-czeka-polke
Oby Maja miała więcej szczęścia niż na ostatnich Mistrzostwach Świata.Liczę jutro na medal!